Beoordelingen van Chiang Mai 2 Go Almere

Recente recensies van Chiang Mai 2 Go Almere

5 sterren na 304 reviews

, 03-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke gerechten. Heel smaakvol!

, 31-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker eten. Vers bereid en heel goed van smaak. Ook de loempia's waren heerlijk gevuld en perfect gebakken!

, 21-07-2022

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 12-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 12-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, smakelijk en ruim voldoende! We hebben gesmuld.

, 11-07-2022

Kwaliteit:

Rating

De curry was waterig. Niet echt een saus Maar de smaak was geweldig!

, 30-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker eten, Dank je wel 😊

, 24-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk en vriendelijke bezorging!

, 24-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Alleen vond ik dat het bakje met witte rijst te weinig was voor 2 personen. Maar de gele curry was voortreffelijk

, 19-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten voor het heerlijke eten vanavond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel mooi op tijd en heerlijk

, 14-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Dank je wel :)

, 03-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en zoals altijd uitstekende maaltijd

, 28-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Wie immer alles Bestens!

, 24-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 18-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk altijd en perfecte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Dankjewel :)

, 02-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdje niet besteld en nog steeds is het eten heerlijk. Zij hebben vorig keer ook buffet verzorgd en dat was ook top! Tot de volgende keer.

, 25-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten, is top, op tijd klaar en vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2022

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 09-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 24-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chiang mai, ik bestel altijd eten bij jullie, maar wat ik vandaag geleverd heb gekregen, was ondermaats. Normaal zit de pad phet vol met groente, maar dit keer zat er alleen maar saus met stukjes groente die ik niet herken. Ook waren de noodles helemaal aan elkaar geplakt met bijna geen groente erin, alsof het de laatste restjes waren. Het eten was ook binnen 10 minuten geleverd wat ik al bizar snel vond. Ik heb foto’s gemaakt van het eten en zie graag een reactie tegemoet, want normaal vond ik jullie eten heerlijk, dit ben ik niet gewend van jullie. Groetjes

, 22-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Top!!! Is super altijd goed en vers.

, 21-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!! snel en netjes bezorgt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2022

Kwaliteit:

Rating

De gerechten zijn heerlijk en bestelling is eenvoudig online te doen. Groot minpuntje was dat het bestelde gerecht - Kent Massaman- veel saus en weinig vlees bevat en dat gold ook voor de pinda's voor dit bedrag is het nogal een dure saus met beetje inhoud en ook nog apart bami of rijst erbij moeten bestellen is niet voordelig als het een hoofdgerecht betreft. Een gemiste kans omdat het zo lekker smaakt!

, 08-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Persoonlijk ben ik groot fan van de groene curry van Chiangmai2go. Bestellen ging snel en goed. Vriendelijke benadering van het personeel bij het ophalen van de bestelling. En bestelling was gereed op het door mij aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Eten online besteld en betaald. Toen we bij de zaak aankwamen om de bestelling op te halen bleek de zaak dicht te zijn!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Ik schreef al een mailtje. We hebben niet kunnen genieten, de zaak was nl dicht. Wel besteld, wel betaald!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Online besteld vervolgens naar de zaak om de reeds online betaalde bestelling op te halen….is de zaak dicht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Bij de vlees/vis gerechten zit witte rijst, dus hoeft niet extra besteld te worden. Prijs is aan de hoge kant, maar kwaliteit is goed. Lekker pittig! Het is mij niet duidelijk wat het verschil is tussen "Pad mie" van 11.50 en de "Extra - Pad Mie" van 4.50. Pad Pak Kiemouw had 8 garnalen. Koeng yad sai is een soort Pang Sit maar met weinig vulling.

, 11-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!!

, 29-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. En het eten is altijd uitstekend. Maar vandaag heb ik voor het eerst eten ontvangen dat niet lekker was. Dit gerecht bestel ik regelmatig en dan betaal ik extra voor wat meer vlees. Vandaag heb ik niet teruggezien waar ik extra voor betaal. Vandaag miste ik de passie,liefde en smaak in het gerecht. Ik hoop dat dit eenmalig was en dat ik de volgende keer , wel.smaak,passie en liefdevol bereid eten krijg .

, 26-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten, vriendelijk personeel en bezorging was netjes op tijd. Deze keer was alleen de sateh wat droog

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Erg smaakvol.

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Complimenten! Heerlijk van smaak de soepen, de fried rice en masaman. Ik haal het graag zelf op…de medewerkers zijn aardig en attent. Aanbeveling!

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden. Smakelijk eten en op tijd bezorgd

, 28-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat ik bestel is altijd heerlijk en kakelvers. Het enige puntje van kritiek dat ik heb, is dat wat je ervoor betaald er wel wat meer vlees in mag zitten. Maar dat is dan ook echt het enige.... want ik geniet elke keer weer intens van het eten!!!!!

, 26-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed op temperatuur en lekker van smaak. De hoeveelheid was goed Wij bestellen hier zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, snelle levering, super warm en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom complimenten

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij Chang mai to go is geweldig. Heerlijke kruiden. Je proeft het eten zoals ik Thailand wordt geserveerd. De mensen die er werken zijn ook heel vriendelijk en gastvrij. Echte aanrader.

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon mijn adres niet vinden. Belde mij, maar sprak alleen gebrekkig Engels. Een half uur later werd het dan eindelijk geleverd, nadat ik naar het centrale nummer van Chiang Mai belde om te vragen waar de bezorger bleef. De bestelling was helaas lauw bij aankomst. Jammer.

, 29-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel,lekker en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent. Lekker

, 20-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de bezorging was supersnel.

, 08-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima in orde

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De viskoekjes waren heerlijk. De gewokte groenten mogen iets gaarder zijn maar de smaak was uitstekend. We komen zeker terug.

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Vers en smaakvolle maaltijden. Altjjd goede service. Op tijd bezorgd door de dame die zelf kookt. Met haar schort nog aan stond ze voor de deur. Viskoekjes zijn top. We halen/bestelllen graag bij Chang Mai.

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Woon pas in Poort en nog nooit besteld. Ga zeker meer van het menu proberen

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd eten was het weer goed en op tijd geleverd. In het verleden hebben zij ook voor ons buffet gezorgd en dat was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, op tijd en betaalbaar

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel veel smaak en goede porties.

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en service

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Dankjewel 🙏

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld na goede reacties gelezen te hebben. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van levering en werd op tijd bezorgd. Eten was verrassend lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Tip voor bij de fried rice: mag iets krachtiger/kruidiger, nu kwam het in de buurt van witte rijst. En de prik nam pla (vissaus met chili) ontbrak. Hoort er volgens mij bij en zou het voor mij wat lekkerder hebben gemaakt.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really disappointed. Overcharged for order. No refund given as promised.

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All tasty and great as always but it was the second time I have ordered Tom Yam with shrimps but received it with chicken :)

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb verschillende Thaise restaurants in Almere geprobeerd maar blijf terugkomen bij de authentieke smaken van Chiang Mai. Niet altijd goedkoop en soms herinneren aan de juiste hoeveelheid in een bakje maar overheerlijke gerechten.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het niet lekker; de curry was erg waterig en dun en niet beetje romig en gebonden. Ook erg weinig smaak en geen vulling. Mie was ook niet lekker en kroepoek zat er niet bij. Niet voor herhaling vatbaar helaas

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en vriendelijk!! Aanrader!

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aroy maak ma heel erg lekker en vlotte service bedankt! Echt Thais eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd! Mooie porties, warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Klaar wanneer beloofd en goed eten als altijd!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten & bezorging!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was helaas niet kompleet! U bent 1x Koeng had sai vergeten bij mijn bestelling. Kunt u deze alsnog bezorgen op Dionysusstraat 15 alstublieft?

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de bestelling nooit gekregen noch is er contact met mij opgenomen waarom dit zo was. Toch is er geld afgeschreven van mijn rekening. Een hele rare gang van zaken. Ik verwacht dat jullie dit onmiddellijk recht gaan zetten.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen ster waardig! Bestelling geplaatst, gewacht, gebeld en niets ontvangen of een reactie!!! Naar toe gereden, bleken ze gewoon dicht te zijn.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en betaald om 18 uur inmiddels 21:24 uur nog niets ontvangen. Maar langsgereden, zijn jullie op vakantie. Is jullie gegund maar wel handig wanneer jullie dat vermelden op de website en de bestelmodule uitzetten 😓 Ik hoor jullie wel op de 26e

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker van smaak. Wel een kleine vergissing, hadden een keng peth gekregen i.p.v. een pad peth. Volgende keer de pad peth dan maar proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend wederom beste Thai in de omgeving ga zo door beste mensen

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig eten en precies op de afgesproken tijd gebracht. Bravo.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten! Zo veel smaak en verse producten. Echt top!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! We werden keurig gebeld wanneer het bezorgd zou worden, waar vind je nog zulke service? Aanrader voor iedereen

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top, vers bereid en super lekker!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bestelling werd onverwacht snel geleverd: volgens een mailtje zou het nog een uur duren, maar al binnen een half uur werd er aangebeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke thaise curries en altijd volgens afspraak bezorgd

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken; ik vond wat te weinig groente in de gerechten.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima maaltijd super lekker,

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten, heerlijke smaak en vers bereid door lieve dames die werken met hun hart!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, bedankt!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppertjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend was alles top! Heerlijk eten en vriendelijke bezorging.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend. De bezorger had de pinaparaat vergeten. Het kost mij wat tijd om contant geld te zoeken. En dan had hij wat weinig wisselgeld bij. Maar het maaltijd was erg lekker.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een lieve bezorgster, eerlijk over de bezorgtijd, eten kwam toch sneller!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangekondigd, wat in ons geval fijn was en lekker eten

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Persoonlijk en op tijd bezorgd. Een aanrader voor als je echt authentiek wil eten

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak ! Ga zo door lieve mensen.!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd netjes op tijd. Echt met plezier bestel ik hier jaren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bedankt🙏

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk. Alleen raar dat ik verplicht 5 cent extra betaal voor een plastic tasje, terwijl ik alles netjes een duurzame papieren tas meekrijg.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed, zoals ik verwachtte, precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en ruime porties

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, lieve mensen, super service!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De gebakken rijst en de Pad Phet waren heerlijk. Helaas vonden we allebei de soep niet lekker. Vond het meer een dun sausje ga er vanavond een gerecht mee maken met rijst en groenten en kip.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van topgerechten en lekker snel bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten Smaken perfect

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zelfs met allergie! Super snelle bezorging, mooie porties en lekker warm!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super !! wij zijn vaste klanten!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren vers bereid en weer heerlijk van smaak! Ook een zeer vriendelijke vaste bezorger. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten wederom !

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben onze bestelling nooit ontvangen!! Ook telefonisch niet te bereiken en is er zelf geen contact met ons opgenomen! Om 19u17 besteld, 20u13 bericht ontvangen dat het onderweg was en nooit eten gezien! Hele avond verpest, en bedankt! Wij waren de hele avond thuis die daar ligt het zeker niet aan. Bestel hier iig nooit meer en hopelijk morgen telefonisch wel bereikbaar.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt elke keer ben ik meer dan tevreden als ik eten afhaal bij deze mvr. Ze kookt met passie & liefde. Heeeerlijk is het eten! Dikke aanrader

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top bedrijf, heerlijk eten zoals altijd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goede hoeveelheid. In / bij de rode curry had wel wat groente gemogen. Verder zeker voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en betaalbaar

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer, misschien wel vaker: heerlijk eten, echt goed gemaakt en onberispelijk op tijd afgeleverd. Bravo

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend !

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zoals gebruikelijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee gerechten besteld. 1x zoetzuur en 1x.rode curry. Heel verschillende gerechten maar ze leken bij Chiang Mai erg veel op elkaar. Nagenoeg dezelfde ingrediënten. Bloemkool, courgette en ananas. Weinig gekruid. Vrij waterige dunne saus. Er zijn veel betere Thaise restaurants. Wij komen hier niet meer.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt niet lekker gegeten. Ik bestel gebakken rijst en krijg witte rijst met een kleurtje erdoor heen. Ik heb echt vaker Thais gebakken rijst gegeten en dit was het zeker niet!! Jammer, want het eten is allemaal weggegooid en zat erna alsnog met honger.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was niet helemaal goed gaar

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker !!!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, wat ook super lekker was , was de mango sticky rice. Zeker voor herhaling vatbaar

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en ook precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker vers

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker gegeten vonden alle tafelgenoten. We gaan snel weer bestellen bij Chiang Mai 2 Go, want we willen alles proeven wat zij maken!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker maar de maaltijdsalade was erg weinig voor het bedrag van €13,50

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk, rijk van smaak

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heeft het eten weinig met Thailand te maken.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Snelle lever

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk was het eten en super snel bezorgd!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Zoals ik gewend ben van jullie.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, erg lekker allemaal.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten erg goed helaas ondanks de tijdsafspraak 20 minuten moeten wachten maar was het wel waard komen zeker terug

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een heerlijke curry!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren zeer goede kwaliteit en redelijk op tijd. Aanrader 5 sterren

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst eten besteld bij deze zaak. Was echt heerlijk!! En netjes op tijd zoals afgesproken. Keurige service, heerlijk eten.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dinsdagavond om half acht besteld. Supersnelle bezorging (afstand is overigens slechts 300 meter). Eten meer dan redelijke kwaliteit.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!! Kop Kun Karp 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes, vriendelijk en snel en heerlijk gegeten!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten , wij bestellen hier graag ! Onze favoriet de groene curry, goede smaak en heerlijk pittig.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Alles wordt vers bereid. Vanuit Tussen de Vaarten bij Chiang Mai 2 Go afgehaald en was nog goed warm bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekker. Het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Met 1 woord: HEERLIJK!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt Thais en mooi op tijd. Een aanrader met dik 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed. Niet de goedkoopste maar je krijgt daarentegen altijd kwaliteit voor je geld. Bedankt Chiang Mai voor al het lekkere eten afgelopen jaren. Ga zo door!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Snelle bezorging

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik laat regelmatig eten van Chiang May komen en altijd lekker. Deze keer had ik Pad Prik en deze vond ik teleur stellend. Heel waterig en weinig smaak. Volgende keer weer een ander gerecht :-) De Tom Yam was weer geweldig.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol eten, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

90% van alle keren dat we bestellen bij ChiangMai to go is het eten erg lekker en snelle bezorging, net zoals vandaag!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets lekker gegeten! Alleen zat de extra bestelde satesaus helaas niet bij de bestelling.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk ❤️!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was kwartier later zonder bericht bezorgd , wel prima verder maar ben tegenwoordig zo gewend op hoogte te blijven dat berichtje op prijs wordt gesteld. Heerlijk gegeten

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en héérlijke gerechten. Snelle levering.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd geleverd!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, ben fan van het na gerecht bananen soep

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten , ben erg een fan van zoete toetje van banaan met Coco’s soep! Heerlijk

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad Thai met Gambas - paar gambas zit er in (4). Voor de rest lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor een klein feestje; iedereen laaiend enthousiast! Bedankt weer voor jullie heerlijk stukje Thailand

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en de bestelling was meer dan op tijd :)

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super bezorging! Ik ben zeer tevreden over Chiang Mai 2 Go Almere Poort!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en altijd netjes bezorgd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en sneller bezorgd dan verwacht. Veel keus en lekker vers!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vast klant altijd lekker en op tijd met de leveringen. Wordt alleen beter. Hetbeteb is heerlijk

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, gerechten heerlijk op smaak. Zal zeker nog eens bij ze bestellen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en zorgvuldige benadering klant. Eten geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Altijd goed.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten. Goed verzorgd, vers bereid en heerlijk van smaak. Chiang Mai 2 Go Almere Poort is aan te raden als je van lekker eten houd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kun je plastic️ de plastic verpakking recyclen? ♻️ 🙏

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg lekker en kwalitatief goed eten. Ook voor de vega(n). Waan je je toch nog een beetje op vakantie in Thailand! Bezorging duurde langer dan normaal, maar dat is begrijpelijk; iedereen wil hiervan genieten. Bedankt en ga zo door!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vakmensen alles is heerlijk op smaak gebracht & vers gemaakt waar je bij staat het is een echte aanrader !! Hardwerkende mensen met altijd een lach op hun gezicht 👏

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Even genieten alsof je in Thailand bent. Bedankt Pon!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten super lekker...lekker op smaak. Optijd super lieve mensen. Had eerste keer besteld, ze waren vergeten om de soep mee te sturen. Heb gebeld en kan de soep gewoon een ander keer gratis ophalen. SUPER LIEF. Zeker voor een herhaling.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel erg goed en lekker!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Deze keer ook loempia’s besteld met een extra loempia, maar die zat er helaas niet bij.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heeeeeeeerlijk eten!!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Was ook snel kaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlot geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een mooie prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer de 5e keer bij chiangmai besteld! Eten is heerlijk en bezorging ruim voor de tijdindicatie.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergissing bij de bezorging werd na een telefoontje, met veel excuses hersteld. Eten smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten hier is altijd heerlijk!! Ook nu weer was de Tom yam** soep heerlijk!! Lekker kruidig en lekker van smaak! De curry's waren ook weer zalig! Makkelijk even via de site bestellen... en dan zelf afhalen. Toen ik binnen kwam stond het net klaar!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super warm! Zoals altijd heerlijk en schoon bereid!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties, en de dames in de keuken zijn super vriendelijk!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Dankjewel 😊

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really good food and excellent delivery. Just an extra note please make your curries bit more creamy and rich if possible.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Nogmaals bedankt dat mijn eigen vergissing door jullie is goedgemaakt!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere mie, snel en warm bezorgd. Bakjes goed gevuld. Vriendelijke bezorger.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer voortreffelijk gegeten.Pad Thai met saté. Goed op temperatuur en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie. Vers, authentiek en smaakvol eten. we halen er nu al 2 jaar. Aardige mensen. De gebakken rijst, de saus met broccoli etc. Elke keer lekker.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd😋😁

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, gewoon top!!! bestel er graag.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar niet heel bijzonder. De viskoekjes waren vettig. De pendang is heel lekker!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is altijd perfect en alles wordt vers bereid! Hele goede service en met passie bereid. Het beste Thais eten die ik ken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar net iets teveel knoflook in de Pad Thai, en kan er minder plastic gebruikt worden voor het eten? Alvast bedankt!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch en de medewerksters heel aardig! Alleen vandaag al voor de tweede keer het drinken vergeten te bezorgen. Jammer, want het staat wel op de bon. Verder is alles top! Beste Thai eten in Almere!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, de Tom Ka soep en de Tom Yam soep zijn wat aan de waterige kant. Dat is overigens de 2e keer nu al. Dat is jammer, want het was echt top

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om te bestellen! Aanrader in omgeving Almere Poort! Tip

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, authentieke smaken en keurig op tijd bezorgd

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Enige minpuntje is dat de laatste twee keer ik in de opmerkingen had gezet om geen paprika in de gerechten te doen. Helaas zat er toch paprika in 1 gerecht.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer super lekker zoals gewoonlijk en zo lief dat mevrouw kroepoek meegaf voor mijn kleinzoon😊

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit afgelopen jaren heel goed. U vergat gisteren een gerecht bij mijn afhaalbestelling. Dit kan gebeuren. Ik heb u gebeld en ik zou u mailen maar ik kan het mailadres niet vinden?

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was volledig naar wens, heet alsof het direct uit de pan kwam, verse ingrediënten, vriendelijke bezorger etc. Gaan we absoluut nog een volgende keer doen.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering.... Dankjewel!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna wekelijks hier. Eten is altijd heerlijk, bezorging is snel en altijd vriendelijk. Wij zijn verslaafd. :)

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelde gebakken rijst met kip en garnalen, zaten letterlijk 3 garnalen in, jammer..

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, Heerlijk eten!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Om 14:15 via de website besteld, en vervolgens precies op tijd klaar (17:15) om op te halen. Eten was verrukkelijk.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het uur bezorgd, heerlijke curries, absoluut de moeite waard!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ruim optijd en bezorger was zo vriendelijk!!! Echt humble en lief. En het eten was heerlijk, aub zo houden!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, zoals altijd. Bezorging was erg snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker! Mijn favoriete food van Almere poort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren bij jullie besteld en vermeld niet zo heel pittig, helaas hebben jullie dit denk ik niet gezien want het gerecht was ontzettend pittig! Afgelopen dinsdag had ik dit gerecht namelijk ook besteld met de zelfde opmerking erbij en was het goed gegaan en niet zo pittig .. jammer als je 2 x per week hebt besteld

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorging!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk weer!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, verse en goede ingrediënten. Heerlijk van smaak. Uiterst vriendelijke bezorging.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en aardige en snelle bezorging

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 20 mimuten te laat en er bleken 2 verkeerde soepen in te zitten. Even gebelt en er werden 2 goede aowpen nagebracht. Daarnaast zat in de pad thai geen tauge terwijl het wel omschreven staat. Wel heel smaakvol eten van goede kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! We hebben echt gesmuld!!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten. Consequent qua smaak, vlot bezorgd. Dikke aanrader!!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk 😋

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prettig geholpen. Eten is van uitstekende kwaliteit.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de Thai in Almere Haven helaas gesloten is, bleek dit de enige Thai die nog bezorgt bij ons. Maar wat een deceptie! De Phad Thai was een plakkerig goedje met garnalen van bedenkelijke kwaliteit, met een hoop gestampte pinda’s eroverheen en verder niets aan groentes. De gebakken rijst met kip was een knoflookbom, misschien om de flauwe smaak van de uitgedroogde kip te verhullen. Doodzonde, 2 bakken eten zo goed als weggegooid. En op ons adres dus blijkbaar geen behoorlijk Thais eten meer mogelijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak! Alles zag er ook netjes verzorgd uit. En op de bezorging ook niets aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heerlijk van smaak en de bezorging was prima, maar één ster minder omdat de gebakken rijst, waarvoor extra betaald moest worden, gewone witte rijst was. Dan kan je telefonisch ook niet contact krijgen omdat het telefoonnummer constant bezet is.. Verder geweldig

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten! Onze favoriete Thais eten!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was tot in de puntjes correct en verzorgd. Het eten zag er heerlijk uit en de smaken verrukkelijk!!! Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering keurig op tijd, smaak op zich goed alleen ietwat aan de zoute kant naar mijn smaak en dat terwijl ik beslist niet zoutloos eet. Meerprijs gebakken rijst vind ik prijzig. Je krijgt dan wel nog een gratis drankje maar gezien de prijs kun je een vraagteken zetten bij gratis.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm eten. Vriendelijke en snelle bezorging.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede en vriendelijke service en heerlijk eten, een aaanrader!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, lekker eten, zeer goede kwaliteit.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd. De pad thai is altijd erg lekker hier! Zeer aan te bevelen.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is er top ! nou moet im zeggen dat ik de laatste keer de viskoekjes wat minder vond. Een beetje weinig smaak. Als ik op de site bestel word me altijd een gratis blikje drinken beloofd maar ik krijg hem nooit :-) Nou overleef ik dat wel hoor maar toch een puntje voor beoordeling.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het persoonlijk een beetje weinig. De smaak was super goed !

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Chiang Mai is altijd verrukkelijk en vers. Keurige en tijdige bezorging.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het eten altijd lekker, maar ik vind de porties erg klein voor de prijs die je betaalt.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen en altijd lekker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en tijdige bezorging!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd supervers klaargemaakt en overheerlijk. The place to go for thais food ?

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een bak met rijst. We hadden twee curry's en een bak rijst ipv rijst. daardoor was het wat weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf het begin tot het eindresultaat zijn wij dik tevreden. Eten was heerlijk!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant is in één woord: Top! Heerlijk eten en vlotte bezorging!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

authentieke smaken. Vriendelijke bezorging door de eigenaar zelf.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers, authentiek en superheerlijk. Al diverse gerechten gegeten daar. Je moet alleen wat geduld hebben omdat daar niks eerder de pan in gaat tot je besteld. Het wachten dubbel en dwars waard.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e of 5e keer hier eten besteld, zoals altijd alles prima in orde en dus weer heerlijk gegeten. Alleen jammer dat de gevulde kippenvleugeltjes van de kaart verdwenen zijn

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en op tijd

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bijna genoeg voor 2 dagen en ontzettend snel geleverd.