Beoordelingen van Chiang Mai 2 Go Almere

Recente recensies van Chiang Mai 2 Go Almere

5 sterren na 36 reviews

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 20 mimuten te laat en er bleken 2 verkeerde soepen in te zitten. Even gebelt en er werden 2 goede aowpen nagebracht. Daarnaast zat in de pad thai geen tauge terwijl het wel omschreven staat. Wel heel smaakvol eten van goede kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! We hebben echt gesmuld!!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten. Consequent qua smaak, vlot bezorgd. Dikke aanrader!!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk 😋

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prettig geholpen. Eten is van uitstekende kwaliteit.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de Thai in Almere Haven helaas gesloten is, bleek dit de enige Thai die nog bezorgt bij ons. Maar wat een deceptie! De Phad Thai was een plakkerig goedje met garnalen van bedenkelijke kwaliteit, met een hoop gestampte pinda’s eroverheen en verder niets aan groentes. De gebakken rijst met kip was een knoflookbom, misschien om de flauwe smaak van de uitgedroogde kip te verhullen. Doodzonde, 2 bakken eten zo goed als weggegooid. En op ons adres dus blijkbaar geen behoorlijk Thais eten meer mogelijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak! Alles zag er ook netjes verzorgd uit. En op de bezorging ook niets aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heerlijk van smaak en de bezorging was prima, maar één ster minder omdat de gebakken rijst, waarvoor extra betaald moest worden, gewone witte rijst was. Dan kan je telefonisch ook niet contact krijgen omdat het telefoonnummer constant bezet is.. Verder geweldig

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten! Onze favoriete Thais eten!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was tot in de puntjes correct en verzorgd. Het eten zag er heerlijk uit en de smaken verrukkelijk!!! Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering keurig op tijd, smaak op zich goed alleen ietwat aan de zoute kant naar mijn smaak en dat terwijl ik beslist niet zoutloos eet. Meerprijs gebakken rijst vind ik prijzig. Je krijgt dan wel nog een gratis drankje maar gezien de prijs kun je een vraagteken zetten bij gratis.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm eten. Vriendelijke en snelle bezorging.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede en vriendelijke service en heerlijk eten, een aaanrader!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, lekker eten, zeer goede kwaliteit.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd. De pad thai is altijd erg lekker hier! Zeer aan te bevelen.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is er top ! nou moet im zeggen dat ik de laatste keer de viskoekjes wat minder vond. Een beetje weinig smaak. Als ik op de site bestel word me altijd een gratis blikje drinken beloofd maar ik krijg hem nooit :-) Nou overleef ik dat wel hoor maar toch een puntje voor beoordeling.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het persoonlijk een beetje weinig. De smaak was super goed !

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Chiang Mai is altijd verrukkelijk en vers. Keurige en tijdige bezorging.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het eten altijd lekker, maar ik vind de porties erg klein voor de prijs die je betaalt.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen en altijd lekker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en tijdige bezorging!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd supervers klaargemaakt en overheerlijk. The place to go for thais food ?

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een bak met rijst. We hadden twee curry's en een bak rijst ipv rijst. daardoor was het wat weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf het begin tot het eindresultaat zijn wij dik tevreden. Eten was heerlijk!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant is in één woord: Top! Heerlijk eten en vlotte bezorging!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

authentieke smaken. Vriendelijke bezorging door de eigenaar zelf.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers, authentiek en superheerlijk. Al diverse gerechten gegeten daar. Je moet alleen wat geduld hebben omdat daar niks eerder de pan in gaat tot je besteld. Het wachten dubbel en dwars waard.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e of 5e keer hier eten besteld, zoals altijd alles prima in orde en dus weer heerlijk gegeten. Alleen jammer dat de gevulde kippenvleugeltjes van de kaart verdwenen zijn

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en op tijd

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bijna genoeg voor 2 dagen en ontzettend snel geleverd.