Beoordelingen van Chiang Mai 2 Go Almere

Recente recensies van Chiang Mai 2 Go Almere

5 sterren na 16 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het persoonlijk een beetje weinig. De smaak was super goed !

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Chiang Mai is altijd verrukkelijk en vers. Keurige en tijdige bezorging.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het eten altijd lekker, maar ik vind de porties erg klein voor de prijs die je betaalt.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen en altijd lekker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en tijdige bezorging!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd supervers klaargemaakt en overheerlijk. The place to go for thais food 😍

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een bak met rijst. We hadden twee curry's en een bak rijst ipv rijst. daardoor was het wat weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf het begin tot het eindresultaat zijn wij dik tevreden. Eten was heerlijk!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant is in één woord: Top! Heerlijk eten en vlotte bezorging!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

authentieke smaken. Vriendelijke bezorging door de eigenaar zelf.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers, authentiek en superheerlijk. Al diverse gerechten gegeten daar. Je moet alleen wat geduld hebben omdat daar niks eerder de pan in gaat tot je besteld. Het wachten dubbel en dwars waard.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e of 5e keer hier eten besteld, zoals altijd alles prima in orde en dus weer heerlijk gegeten. Alleen jammer dat de gevulde kippenvleugeltjes van de kaart verdwenen zijn

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en op tijd

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bijna genoeg voor 2 dagen en ontzettend snel geleverd.