Beoordelingen van Chiang Mai 2 Go Almere

Recente recensies van Chiang Mai 2 Go Almere

5 sterren na 134 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekker. Het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Met 1 woord: HEERLIJK!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt Thais en mooi op tijd. Een aanrader met dik 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed. Niet de goedkoopste maar je krijgt daarentegen altijd kwaliteit voor je geld. Bedankt Chiang Mai voor al het lekkere eten afgelopen jaren. Ga zo door!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Snelle bezorging

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik laat regelmatig eten van Chiang May komen en altijd lekker. Deze keer had ik Pad Prik en deze vond ik teleur stellend. Heel waterig en weinig smaak. Volgende keer weer een ander gerecht :-) De Tom Yam was weer geweldig.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol eten, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

90% van alle keren dat we bestellen bij ChiangMai to go is het eten erg lekker en snelle bezorging, net zoals vandaag!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets lekker gegeten! Alleen zat de extra bestelde satesaus helaas niet bij de bestelling.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk ❤️!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was kwartier later zonder bericht bezorgd , wel prima verder maar ben tegenwoordig zo gewend op hoogte te blijven dat berichtje op prijs wordt gesteld. Heerlijk gegeten

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en héérlijke gerechten. Snelle levering.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd geleverd!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, ben fan van het na gerecht bananen soep

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten , ben erg een fan van zoete toetje van banaan met Coco’s soep! Heerlijk

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad Thai met Gambas - paar gambas zit er in (4). Voor de rest lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor een klein feestje; iedereen laaiend enthousiast! Bedankt weer voor jullie heerlijk stukje Thailand

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en de bestelling was meer dan op tijd :)

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super bezorging! Ik ben zeer tevreden over Chiang Mai 2 Go Almere Poort!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en altijd netjes bezorgd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en sneller bezorgd dan verwacht. Veel keus en lekker vers!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vast klant altijd lekker en op tijd met de leveringen. Wordt alleen beter. Hetbeteb is heerlijk

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, gerechten heerlijk op smaak. Zal zeker nog eens bij ze bestellen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en zorgvuldige benadering klant. Eten geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Altijd goed.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten. Goed verzorgd, vers bereid en heerlijk van smaak. Chiang Mai 2 Go Almere Poort is aan te raden als je van lekker eten houd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kun je plastic️ de plastic verpakking recyclen? ♻️ 🙏

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg lekker en kwalitatief goed eten. Ook voor de vega(n). Waan je je toch nog een beetje op vakantie in Thailand! Bezorging duurde langer dan normaal, maar dat is begrijpelijk; iedereen wil hiervan genieten. Bedankt en ga zo door!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vakmensen alles is heerlijk op smaak gebracht & vers gemaakt waar je bij staat het is een echte aanrader !! Hardwerkende mensen met altijd een lach op hun gezicht 👏

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Even genieten alsof je in Thailand bent. Bedankt Pon!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten super lekker...lekker op smaak. Optijd super lieve mensen. Had eerste keer besteld, ze waren vergeten om de soep mee te sturen. Heb gebeld en kan de soep gewoon een ander keer gratis ophalen. SUPER LIEF. Zeker voor een herhaling.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel erg goed en lekker!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Deze keer ook loempia’s besteld met een extra loempia, maar die zat er helaas niet bij.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heeeeeeeerlijk eten!!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Was ook snel kaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlot geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een mooie prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer de 5e keer bij chiangmai besteld! Eten is heerlijk en bezorging ruim voor de tijdindicatie.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergissing bij de bezorging werd na een telefoontje, met veel excuses hersteld. Eten smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten hier is altijd heerlijk!! Ook nu weer was de Tom yam** soep heerlijk!! Lekker kruidig en lekker van smaak! De curry's waren ook weer zalig! Makkelijk even via de site bestellen... en dan zelf afhalen. Toen ik binnen kwam stond het net klaar!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super warm! Zoals altijd heerlijk en schoon bereid!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties, en de dames in de keuken zijn super vriendelijk!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Dankjewel 😊

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really good food and excellent delivery. Just an extra note please make your curries bit more creamy and rich if possible.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Nogmaals bedankt dat mijn eigen vergissing door jullie is goedgemaakt!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere mie, snel en warm bezorgd. Bakjes goed gevuld. Vriendelijke bezorger.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer voortreffelijk gegeten.Pad Thai met saté. Goed op temperatuur en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie. Vers, authentiek en smaakvol eten. we halen er nu al 2 jaar. Aardige mensen. De gebakken rijst, de saus met broccoli etc. Elke keer lekker.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd😋😁

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, gewoon top!!! bestel er graag.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar niet heel bijzonder. De viskoekjes waren vettig. De pendang is heel lekker!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is altijd perfect en alles wordt vers bereid! Hele goede service en met passie bereid. Het beste Thais eten die ik ken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar net iets teveel knoflook in de Pad Thai, en kan er minder plastic gebruikt worden voor het eten? Alvast bedankt!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch en de medewerksters heel aardig! Alleen vandaag al voor de tweede keer het drinken vergeten te bezorgen. Jammer, want het staat wel op de bon. Verder is alles top! Beste Thai eten in Almere!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, de Tom Ka soep en de Tom Yam soep zijn wat aan de waterige kant. Dat is overigens de 2e keer nu al. Dat is jammer, want het was echt top

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om te bestellen! Aanrader in omgeving Almere Poort! Tip

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, authentieke smaken en keurig op tijd bezorgd

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Enige minpuntje is dat de laatste twee keer ik in de opmerkingen had gezet om geen paprika in de gerechten te doen. Helaas zat er toch paprika in 1 gerecht.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer super lekker zoals gewoonlijk en zo lief dat mevrouw kroepoek meegaf voor mijn kleinzoon😊

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit afgelopen jaren heel goed. U vergat gisteren een gerecht bij mijn afhaalbestelling. Dit kan gebeuren. Ik heb u gebeld en ik zou u mailen maar ik kan het mailadres niet vinden?

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was volledig naar wens, heet alsof het direct uit de pan kwam, verse ingrediënten, vriendelijke bezorger etc. Gaan we absoluut nog een volgende keer doen.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering.... Dankjewel!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna wekelijks hier. Eten is altijd heerlijk, bezorging is snel en altijd vriendelijk. Wij zijn verslaafd. :)

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelde gebakken rijst met kip en garnalen, zaten letterlijk 3 garnalen in, jammer..

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, Heerlijk eten!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Om 14:15 via de website besteld, en vervolgens precies op tijd klaar (17:15) om op te halen. Eten was verrukkelijk.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het uur bezorgd, heerlijke curries, absoluut de moeite waard!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ruim optijd en bezorger was zo vriendelijk!!! Echt humble en lief. En het eten was heerlijk, aub zo houden!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, zoals altijd. Bezorging was erg snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker! Mijn favoriete food van Almere poort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren bij jullie besteld en vermeld niet zo heel pittig, helaas hebben jullie dit denk ik niet gezien want het gerecht was ontzettend pittig! Afgelopen dinsdag had ik dit gerecht namelijk ook besteld met de zelfde opmerking erbij en was het goed gegaan en niet zo pittig .. jammer als je 2 x per week hebt besteld

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorging!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk weer!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, verse en goede ingrediënten. Heerlijk van smaak. Uiterst vriendelijke bezorging.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en aardige en snelle bezorging

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 20 mimuten te laat en er bleken 2 verkeerde soepen in te zitten. Even gebelt en er werden 2 goede aowpen nagebracht. Daarnaast zat in de pad thai geen tauge terwijl het wel omschreven staat. Wel heel smaakvol eten van goede kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! We hebben echt gesmuld!!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten. Consequent qua smaak, vlot bezorgd. Dikke aanrader!!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk 😋

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prettig geholpen. Eten is van uitstekende kwaliteit.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de Thai in Almere Haven helaas gesloten is, bleek dit de enige Thai die nog bezorgt bij ons. Maar wat een deceptie! De Phad Thai was een plakkerig goedje met garnalen van bedenkelijke kwaliteit, met een hoop gestampte pinda’s eroverheen en verder niets aan groentes. De gebakken rijst met kip was een knoflookbom, misschien om de flauwe smaak van de uitgedroogde kip te verhullen. Doodzonde, 2 bakken eten zo goed als weggegooid. En op ons adres dus blijkbaar geen behoorlijk Thais eten meer mogelijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak! Alles zag er ook netjes verzorgd uit. En op de bezorging ook niets aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heerlijk van smaak en de bezorging was prima, maar één ster minder omdat de gebakken rijst, waarvoor extra betaald moest worden, gewone witte rijst was. Dan kan je telefonisch ook niet contact krijgen omdat het telefoonnummer constant bezet is.. Verder geweldig

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten! Onze favoriete Thais eten!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was tot in de puntjes correct en verzorgd. Het eten zag er heerlijk uit en de smaken verrukkelijk!!! Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering keurig op tijd, smaak op zich goed alleen ietwat aan de zoute kant naar mijn smaak en dat terwijl ik beslist niet zoutloos eet. Meerprijs gebakken rijst vind ik prijzig. Je krijgt dan wel nog een gratis drankje maar gezien de prijs kun je een vraagteken zetten bij gratis.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm eten. Vriendelijke en snelle bezorging.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede en vriendelijke service en heerlijk eten, een aaanrader!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, lekker eten, zeer goede kwaliteit.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd. De pad thai is altijd erg lekker hier! Zeer aan te bevelen.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is er top ! nou moet im zeggen dat ik de laatste keer de viskoekjes wat minder vond. Een beetje weinig smaak. Als ik op de site bestel word me altijd een gratis blikje drinken beloofd maar ik krijg hem nooit :-) Nou overleef ik dat wel hoor maar toch een puntje voor beoordeling.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het persoonlijk een beetje weinig. De smaak was super goed !

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Chiang Mai is altijd verrukkelijk en vers. Keurige en tijdige bezorging.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het eten altijd lekker, maar ik vind de porties erg klein voor de prijs die je betaalt.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen en altijd lekker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en tijdige bezorging!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd supervers klaargemaakt en overheerlijk. The place to go for thais food ?

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een bak met rijst. We hadden twee curry's en een bak rijst ipv rijst. daardoor was het wat weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf het begin tot het eindresultaat zijn wij dik tevreden. Eten was heerlijk!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant is in één woord: Top! Heerlijk eten en vlotte bezorging!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

authentieke smaken. Vriendelijke bezorging door de eigenaar zelf.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers, authentiek en superheerlijk. Al diverse gerechten gegeten daar. Je moet alleen wat geduld hebben omdat daar niks eerder de pan in gaat tot je besteld. Het wachten dubbel en dwars waard.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e of 5e keer hier eten besteld, zoals altijd alles prima in orde en dus weer heerlijk gegeten. Alleen jammer dat de gevulde kippenvleugeltjes van de kaart verdwenen zijn

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en op tijd

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bijna genoeg voor 2 dagen en ontzettend snel geleverd.