Reviews from Chiang Mai 2 Go Almere

Recent reviews

5.0
Nicole
22 September 2022

Heerlijk eten! Dankjewel👍

Karen
3 August 2022

Weer heerlijke gerechten. Heel smaakvol!

Joost
31 July 2022

Heel lekker gegeten!

Marcel van Lint
25 July 2022

Was snel bezorgd en het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
24 July 2022

Weer erg lekker eten. Vers bereid en heel goed van smaak. Ook de loempia's waren heerlijk gevuld en perfect gebakken!

Cheryl
21 July 2022
Nicola van der Woude
14 July 2022

Heerlijk eten!

Ashwin
12 July 2022

Heerlijk eten

Rick
12 July 2022

Het was heerlijk, smakelijk en ruim voldoende! We hebben gesmuld.

Ingrid
11 July 2022

De curry was waterig. Niet echt een saus Maar de smaak was geweldig!

Nicola
30 June 2022

Heerlijk! Lekker eten, Dank je wel 😊

Olga
24 June 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk en vriendelijke bezorging!

leonard frank
24 June 2022
Ingrid
22 June 2022

Het eten was heerlijk Alleen vond ik dat het bakje met witte rijst te weinig was voor 2 personen. Maar de gele curry was voortreffelijk

Wiebe Sikkes
19 June 2022

Complimenten voor het heerlijke eten vanavond

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

leonard frank
14 June 2022

Heel mooi op tijd en heerlijk

Nicola van der Woude
14 June 2022

Lekker eten! Dank je wel :)

louis de Rooij
3 June 2022

Op tijd en zoals altijd uitstekende maaltijd

Achim
28 May 2022

Wie immer alles Bestens!

Nicola van der Woude
24 May 2022

Lekker eten!

leonard frank
18 May 2022
Harry
16 May 2022

Zeer smakelijk altijd en perfecte service.

Nicola van der Woude
10 May 2022

Lekker eten! Dankjewel :)

Tika
2 May 2022

Tijdje niet besteld en nog steeds is het eten heerlijk. Zij hebben vorig keer ook buffet verzorgd en dat was ook top! Tot de volgende keer.

Paul van Rosmalen
25 April 2022

Goede kwaliteit eten, is top, op tijd klaar en vriendelijke mensen

Frank
24 April 2022
Nicola van der Woude
14 April 2022

Lekker eten!

Melanie
9 April 2022

Altijd lekker!

Gina
24 March 2022

Beste chiang mai, ik bestel altijd eten bij jullie, maar wat ik vandaag geleverd heb gekregen, was ondermaats. Normaal zit de pad phet vol met groente, maar dit keer zat er alleen maar saus met stukjes groente die ik niet herken. Ook waren de noodles helemaal aan elkaar geplakt met bijna geen groente erin, alsof het de laatste restjes waren. Het eten was ook binnen 10 minuten geleverd wat ik al bizar snel vond. Ik heb foto’s gemaakt van het eten en zie graag een reactie tegemoet, want normaal vond ik jullie eten heerlijk, dit ben ik niet gewend van jullie. Groetjes

Samuels
22 March 2022

Top!!! Is super altijd goed en vers.

Aleida
21 March 2022

Eten was heerlijk!! snel en netjes bezorgt!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Costa
20 March 2022

De gerechten zijn heerlijk en bestelling is eenvoudig online te doen. Groot minpuntje was dat het bestelde gerecht - Kent Massaman- veel saus en weinig vlees bevat en dat gold ook voor de pinda's voor dit bedrag is het nogal een dure saus met beetje inhoud en ook nog apart bami of rijst erbij moeten bestellen is niet voordelig als het een hoofdgerecht betreft. Een gemiste kans omdat het zo lekker smaakt!

L van Dijk
8 March 2022

Persoonlijk ben ik groot fan van de groene curry van Chiangmai2go. Bestellen ging snel en goed. Vriendelijke benadering van het personeel bij het ophalen van de bestelling. En bestelling was gereed op het door mij aangegeven tijdstip.

Rishma
22 February 2022

Eten online besteld en betaald. Toen we bij de zaak aankwamen om de bestelling op te halen bleek de zaak dicht te zijn!!!

leonard frank
21 February 2022

Ik schreef al een mailtje. We hebben niet kunnen genieten, de zaak was nl dicht. Wel besteld, wel betaald!

Nalini
20 February 2022

Online besteld vervolgens naar de zaak om de reeds online betaalde bestelling op te halen….is de zaak dicht!

Paul
20 February 2022

Op tijd bezorgd. Bij de vlees/vis gerechten zit witte rijst, dus hoeft niet extra besteld te worden. Prijs is aan de hoge kant, maar kwaliteit is goed. Lekker pittig! Het is mij niet duidelijk wat het verschil is tussen "Pad mie" van 11.50 en de "Extra - Pad Mie" van 4.50. Pad Pak Kiemouw had 8 garnalen. Koeng yad sai is een soort Pang Sit maar met weinig vulling.

Wendy
11 February 2022

Heerlijk gegeten!

Yulan
31 January 2022

Altijd heerlijk!!!

Martin
29 January 2022

Ik bestel hier regelmatig. En het eten is altijd uitstekend. Maar vandaag heb ik voor het eerst eten ontvangen dat niet lekker was. Dit gerecht bestel ik regelmatig en dan betaal ik extra voor wat meer vlees. Vandaag heb ik niet teruggezien waar ik extra voor betaal. Vandaag miste ik de passie,liefde en smaak in het gerecht. Ik hoop dat dit eenmalig was en dat ik de volgende keer , wel.smaak,passie en liefdevol bereid eten krijg .

Kirsten Man
26 January 2022

Heerlijke eten, vriendelijk personeel en bezorging was netjes op tijd. Deze keer was alleen de sateh wat droog

Karen
15 January 2022

Heerlijke gerechten. Erg smaakvol.

Brahim Bouchlarhem
14 January 2022
T Reukers
3 January 2022

Complimenten! Heerlijk van smaak de soepen, de fried rice en masaman. Ik haal het graag zelf op…de medewerkers zijn aardig en attent. Aanbeveling!

Anneke
30 December 2021

Zoals altijd zeer tevreden. Smakelijk eten en op tijd bezorgd

Rinayla Josepha
28 December 2021

Alles wat ik bestel is altijd heerlijk en kakelvers. Het enige puntje van kritiek dat ik heb, is dat wat je ervoor betaald er wel wat meer vlees in mag zitten. Maar dat is dan ook echt het enige.... want ik geniet elke keer weer intens van het eten!!!!!

Pat
26 December 2021
Eddy Reversma
21 December 2021
Paula
20 December 2021

Heerlijk gegeten. Goed op temperatuur en lekker van smaak. De hoeveelheid was goed Wij bestellen hier zeker nog een keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
19 December 2021

Zoals altijd heerlijk, snelle levering, super warm en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

l Frank
14 December 2021

Wederom complimenten

Ina
5 December 2021

Het eten bij Chang mai to go is geweldig. Heerlijke kruiden. Je proeft het eten zoals ik Thailand wordt geserveerd. De mensen die er werken zijn ook heel vriendelijk en gastvrij. Echte aanrader.

E. Meijer
1 December 2021

Bezorger kon mijn adres niet vinden. Belde mij, maar sprak alleen gebrekkig Engels. Een half uur later werd het dan eindelijk geleverd, nadat ik naar het centrale nummer van Chiang Mai belde om te vragen waar de bezorger bleef. De bestelling was helaas lauw bij aankomst. Jammer.

Rinayla Josepha
29 November 2021

Altijd snel,lekker en vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicola van der Woude
23 November 2021

Excellent. Lekker

leonard frank
20 November 2021

alles perfect

Xanthe
15 November 2021

Heerlijk eten en de bezorging was supersnel.

m. aanonsen
8 November 2021

prima in orde

Milly
4 November 2021

De viskoekjes waren heerlijk. De gewokte groenten mogen iets gaarder zijn maar de smaak was uitstekend. We komen zeker terug.

Remy
30 October 2021

Top!

A. Noniem
26 October 2021
Angel
15 October 2021

Weer heerlijk gegeten. Vers en smaakvolle maaltijden. Altjjd goede service. Op tijd bezorgd door de dame die zelf kookt. Met haar schort nog aan stond ze voor de deur. Viskoekjes zijn top. We halen/bestelllen graag bij Chang Mai.

Jan Lans
11 October 2021

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L. Frank
10 October 2021
Mano
8 October 2021

Was heerlijk. Woon pas in Poort en nog nooit besteld. Ga zeker meer van het menu proberen

T**k
4 October 2021

zoals altijd eten was het weer goed en op tijd geleverd. In het verleden hebben zij ook voor ons buffet gezorgd en dat was top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
27 September 2021

Lekker, op tijd en betaalbaar

Monique
25 September 2021

Heel veel smaak en goede porties.

Ingrid
21 September 2021

Top eten en service

Nicola van der Woude
19 September 2021

Lekker eten! Dankjewel 🙏

Irshaad
9 September 2021

Voor het eerst besteld na goede reacties gelezen te hebben. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van levering en werd op tijd bezorgd. Eten was verrassend lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Tip voor bij de fried rice: mag iets krachtiger/kruidiger, nu kwam het in de buurt van witte rijst. En de prik nam pla (vissaus met chili) ontbrak. Hoort er volgens mij bij en zou het voor mij wat lekkerder hebben gemaakt.

Nicola van der Woude
3 September 2021

Really disappointed. Overcharged for order. No refund given as promised.

Marta
2 September 2021

All tasty and great as always but it was the second time I have ordered Tom Yam with shrimps but received it with chicken :)

E. Dekker
31 August 2021

Ik heb verschillende Thaise restaurants in Almere geprobeerd maar blijf terugkomen bij de authentieke smaken van Chiang Mai. Niet altijd goedkoop en soms herinneren aan de juiste hoeveelheid in een bakje maar overheerlijke gerechten.

Karin
27 August 2021

Wij vonden het niet lekker; de curry was erg waterig en dun en niet beetje romig en gebonden. Ook erg weinig smaak en geen vulling. Mie was ook niet lekker en kroepoek zat er niet bij. Niet voor herhaling vatbaar helaas

Haas
26 August 2021
House
23 August 2021
Marjan
14 August 2021

Heerlijk, vers en vriendelijk!! Aanrader!

Bowi
8 August 2021

Aroy maak ma heel erg lekker en vlotte service bedankt! Echt Thais eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
8 August 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd! Mooie porties, warm en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbert
20 July 2021

Klaar wanneer beloofd en goed eten als altijd!

Nicola van der Woude
13 July 2021

Prima lekker eten & bezorging!

Fincken
11 July 2021
Sylvana Harting
2 July 2021

Mijn bestelling was helaas niet kompleet! U bent 1x Koeng had sai vergeten bij mijn bestelling. Kunt u deze alsnog bezorgen op Dionysusstraat 15 alstublieft?

Marieke Anker
18 June 2021

Ik heb de bestelling nooit gekregen noch is er contact met mij opgenomen waarom dit zo was. Toch is er geld afgeschreven van mijn rekening. Een hele rare gang van zaken. Ik verwacht dat jullie dit onmiddellijk recht gaan zetten.

Marth
17 June 2021

Geen ster waardig! Bestelling geplaatst, gewacht, gebeld en niets ontvangen of een reactie!!! Naar toe gereden, bleken ze gewoon dicht te zijn.

Yvonne
17 June 2021

Besteld en betaald om 18 uur inmiddels 21:24 uur nog niets ontvangen. Maar langsgereden, zijn jullie op vakantie. Is jullie gegund maar wel handig wanneer jullie dat vermelden op de website en de bestelmodule uitzetten 😓 Ik hoor jullie wel op de 26e

Magda
14 June 2021
P. Zweers
13 June 2021

Eten was lekker van smaak. Wel een kleine vergissing, hadden een keng peth gekregen i.p.v. een pad peth. Volgende keer de pad peth dan maar proberen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiebe Sikkes
5 June 2021

Uitstekend wederom beste Thai in de omgeving ga zo door beste mensen

l. frank
2 June 2021

geweldig eten en precies op de afgesproken tijd gebracht. Bravo.

Johanna
31 May 2021
Renate
29 May 2021

Echt super lekker gegeten! Zo veel smaak en verse producten. Echt top!

Bas
28 May 2021

Heerlijk eten! We werden keurig gebeld wanneer het bezorgd zou worden, waar vind je nog zulke service? Aanrader voor iedereen

Birgit
27 May 2021

Altijd top, vers bereid en super lekker!

Suus
23 May 2021

Heerlijk eten! De bestelling werd onverwacht snel geleverd: volgens een mailtje zou het nog een uur duren, maar al binnen een half uur werd er aangebeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Marja
22 May 2021

Altijd heerlijke thaise curries en altijd volgens afspraak bezorgd

V. B.
5 May 2021

Heerlijke smaken; ik vond wat te weinig groente in de gerechten.

Ton van Hugtewn
1 May 2021

prima maaltijd super lekker,

Haaz
30 April 2021

Geweldig eten, heerlijke smaak en vers bereid door lieve dames die werken met hun hart!

N. van der Woude
29 April 2021

Lekker, bedankt!

N. v Willigenburg
27 April 2021

Toppertjes!

Marta
26 April 2021

Zoals gewend was alles top! Heerlijk eten en vriendelijke bezorging.

Marja
26 April 2021

Heerlijk eten en goede bezorging!

Marja
26 April 2021

Super lekker!

Sandeep
17 April 2021

Het eten was uitstekend. De bezorger had de pinaparaat vergeten. Het kost mij wat tijd om contant geld te zoeken. En dan had hij wat weinig wisselgeld bij. Maar het maaltijd was erg lekker.

Linda
17 April 2021

Lekker eten en een lieve bezorgster, eerlijk over de bezorgtijd, eten kwam toch sneller!

Sikkes
13 April 2021

Uitstekend

Christien
9 April 2021

Sneller dan aangekondigd, wat in ons geval fijn was en lekker eten

Sanny
7 April 2021
Bas Sneijder
3 April 2021

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Persoonlijk en op tijd bezorgd. Een aanrader voor als je echt authentiek wil eten

Eala Pierens
3 April 2021
Wiebe Sikkes
22 March 2021

Heerlijk op smaak ! Ga zo door lieve mensen.!

Yasemin kocak
21 March 2021

Heerlijk eten, altijd netjes op tijd. Echt met plezier bestel ik hier jaren!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicola van der Woude
20 March 2021

Erg lekker! Bedankt🙏

Dré
19 March 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen raar dat ik verplicht 5 cent extra betaal voor een plastic tasje, terwijl ik alles netjes een duurzame papieren tas meekrijg.

Richard
14 March 2021

Eten smaakte goed, zoals ik verwachtte, precies op de afgesproken tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank van Ankeren
13 March 2021

Heerlijk eten en ruime porties

Pauline
9 March 2021

Altijd lekker, lieve mensen, super service!

Van Kampen
6 March 2021

De gebakken rijst en de Pad Phet waren heerlijk. Helaas vonden we allebei de soep niet lekker. Vond het meer een dun sausje ga er vanavond een gerecht mee maken met rijst en groenten en kip.

Frans
3 March 2021

Heerlijk gegeten van topgerechten en lekker snel bezorgd. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiebe Sikkes
2 March 2021

Uitstekend eten Smaken perfect

Cindy
20 February 2021

Op tijd bezorgd en lekker.

Lars
19 February 2021

Lekker als altijd!

Ruben
16 February 2021

Heerlijk gegeten, zelfs met allergie! Super snelle bezorging, mooie porties en lekker warm!

Quinty
15 February 2021

Het was weer super !! wij zijn vaste klanten!

S.
12 February 2021
Querijn van Gennep
5 February 2021

Was weer heerlijk!

Ben
1 February 2021

De gerechten waren vers bereid en weer heerlijk van smaak! Ook een zeer vriendelijke vaste bezorger. Perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiebe Sikkes
31 January 2021

Uitstekend eten wederom !

Julie
28 January 2021

Wij hebben onze bestelling nooit ontvangen!! Ook telefonisch niet te bereiken en is er zelf geen contact met ons opgenomen! Om 19u17 besteld, 20u13 bericht ontvangen dat het onderweg was en nooit eten gezien! Hele avond verpest, en bedankt! Wij waren de hele avond thuis die daar ligt het zeker niet aan. Bestel hier iig nooit meer en hopelijk morgen telefonisch wel bereikbaar.

Romy
25 January 2021

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

Yasemin Kocak
19 January 2021

Echt elke keer ben ik meer dan tevreden als ik eten afhaal bij deze mvr. Ze kookt met passie & liefde. Heeeerlijk is het eten! Dikke aanrader

maria
17 January 2021

top bedrijf, heerlijk eten zoals altijd.

Louise
11 January 2021

Lekker gegeten. Goede hoeveelheid. In / bij de rode curry had wel wat groente gemogen. Verder zeker voor herhaling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martinus
9 January 2021

Lekker, snel en betaalbaar

L.Frank
7 January 2021

Voor de 3e keer, misschien wel vaker: heerlijk eten, echt goed gemaakt en onberispelijk op tijd afgeleverd. Bravo

Saskia
7 January 2021

Altijd lekker eten!

Wiebe Sikkes
5 January 2021

Uitstekend !

Dusa
5 January 2021

We hebben heerlijk gegeten, zoals gebruikelijk!

A.
4 January 2021

Gewoon goed👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Bart
3 January 2020

Twee gerechten besteld. 1x zoetzuur en 1x.rode curry. Heel verschillende gerechten maar ze leken bij Chiang Mai erg veel op elkaar. Nagenoeg dezelfde ingrediënten. Bloemkool, courgette en ananas. Weinig gekruid. Vrij waterige dunne saus. Er zijn veel betere Thaise restaurants. Wij komen hier niet meer.

Brenda
29 December 2020

Heerlijk! Zoals altijd!

Fer
28 December 2020

Echt niet lekker gegeten. Ik bestel gebakken rijst en krijg witte rijst met een kleurtje erdoor heen. Ik heb echt vaker Thais gebakken rijst gegeten en dit was het zeker niet!! Jammer, want het eten is allemaal weggegooid en zat erna alsnog met honger.

Cheryl
27 December 2020

Rijst was niet helemaal goed gaar

Stella
26 December 2020

Alles was super lekker !!!!!

Dot
26 December 2020
Sharon angel
15 December 2020

Het eten was heerlijk, wat ook super lekker was , was de mango sticky rice. Zeker voor herhaling vatbaar

Alicia
14 December 2020

Heerlijk eten

Hetty
14 December 2020

Eten was heerlijk en ook precies op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mila
13 December 2020

Altijd lekker vers

Marjes Benoist
13 December 2020

Verrassend lekker gegeten vonden alle tafelgenoten. We gaan snel weer bestellen bij Chiang Mai 2 Go, want we willen alles proeven wat zij maken!

Pip van Dam
12 December 2020

Eten was heel lekker maar de maaltijdsalade was erg weinig voor het bedrag van €13,50

L. Frank
12 December 2020

Het eten was voortreffelijk, rijk van smaak

William
8 December 2020

Helaas heeft het eten weinig met Thailand te maken.

Sandra
8 December 2020

Lekker eten. Snelle lever

Amalia
30 November 2020

Verrukkelijk was het eten en super snel bezorgd!

Shakira
26 November 2020

Was heerlijk! Zoals ik gewend ben van jullie.

Samuels
25 November 2020

Altijd goed, erg lekker allemaal.

Dennie
22 November 2020

Heerlijk, zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olga
22 November 2020
Bert Schmitz
22 November 2020

Eten erg goed helaas ondanks de tijdsafspraak 20 minuten moeten wachten maar was het wel waard komen zeker terug

Robin
20 November 2020

Altijd een heerlijke curry!

Ed Reversma
15 November 2020

5 sterren zeer goede kwaliteit en redelijk op tijd. Aanrader 5 sterren

Rick Hendriks
14 November 2020

Vandaag voor het eerst eten besteld bij deze zaak. Was echt heerlijk!! En netjes op tijd zoals afgesproken. Keurige service, heerlijk eten.

Jeroen
10 November 2020

Dinsdagavond om half acht besteld. Supersnelle bezorging (afstand is overigens slechts 300 meter). Eten meer dan redelijke kwaliteit.

Duinbosstraat
9 November 2020

Het was weer heerlijk!!!! Kop Kun Karp 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
7 November 2020

Bezorging netjes, vriendelijk en snel en heerlijk gegeten!

L van Dijk
2 November 2020

Fantastisch eten , wij bestellen hier graag ! Onze favoriet de groene curry, goede smaak en heerlijk pittig.

Bos
2 November 2020

Super lekker gegeten. Alles wordt vers bereid. Vanuit Tussen de Vaarten bij Chiang Mai 2 Go afgehaald en was nog goed warm bij thuiskomst.

Bianca
2 November 2020
S. De Jong
26 October 2020
Haitsma
18 October 2020

Bijzonder lekker. Het wachten waard.

Ingrid
15 October 2020

Was weer top!

Van Kampen
15 October 2020

Met 1 woord: HEERLIJK!

Anja en Frans
20 September 2020

Heerlijk eten, echt Thais en mooi op tijd. Een aanrader met dik 5 sterren!

Edg
20 September 2020

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
20 September 2020

Eten is altijd goed. Niet de goedkoopste maar je krijgt daarentegen altijd kwaliteit voor je geld. Bedankt Chiang Mai voor al het lekkere eten afgelopen jaren. Ga zo door!

Anoniem
18 September 2020

Altijd lekker. Snelle bezorging

jeffrey Bakker
4 September 2020

Ik laat regelmatig eten van Chiang May komen en altijd lekker. Deze keer had ik Pad Prik en deze vond ik teleur stellend. Heel waterig en weinig smaak. Volgende keer weer een ander gerecht :-) De Tom Yam was weer geweldig.

Ferdy
31 August 2020

Weer heerlijk gegeten.

Linda
24 August 2020

Zeer smaakvol eten, een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pauline
23 August 2020

90% van alle keren dat we bestellen bij ChiangMai to go is het eten erg lekker en snelle bezorging, net zoals vandaag!

Ingrid
8 August 2020
Amanda van Wijk
3 August 2020

Ouderwets lekker gegeten! Alleen zat de extra bestelde satesaus helaas niet bij de bestelling.

Safeya Elmahdy
3 August 2020

Het eten is altijd heerlijk ❤️!!

Mariska Wimmers
30 July 2020

Was kwartier later zonder bericht bezorgd , wel prima verder maar ben tegenwoordig zo gewend op hoogte te blijven dat berichtje op prijs wordt gesteld. Heerlijk gegeten

Stuart
23 July 2020

Prima kwaliteit en héérlijke gerechten. Snelle levering.

Mandy
21 July 2020

Super lekker en op tijd geleverd!

Alex C
21 July 2020

Lekker eten, ben fan van het na gerecht bananen soep

Naomi
14 July 2020
Alex C
7 July 2020

Erg lekker eten , ben erg een fan van zoete toetje van banaan met Coco’s soep! Heerlijk

Nicola van der Woude
6 July 2020

Pad Thai met Gambas - paar gambas zit er in (4). Voor de rest lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jill
5 July 2020

Besteld voor een klein feestje; iedereen laaiend enthousiast! Bedankt weer voor jullie heerlijk stukje Thailand

Floor
4 July 2020

Erg lekker eten en de bestelling was meer dan op tijd :)

Ben
2 July 2020

Heerlijk eten en super bezorging! Ik ben zeer tevreden over Chiang Mai 2 Go Almere Poort!

Anoniem
30 June 2020

Zeer goede kwaliteit en altijd netjes bezorgd

Peter
26 June 2020

Heerlijk

Shakira
25 June 2020

Was heerlijk!

Renate
20 June 2020

Heerlijk eten, en sneller bezorgd dan verwacht. Veel keus en lekker vers!

Sakina
12 June 2020

Al jaren vast klant altijd lekker en op tijd met de leveringen. Wordt alleen beter. Hetbeteb is heerlijk

MW
11 June 2020

Lekker gegeten, gerechten heerlijk op smaak. Zal zeker nog eens bij ze bestellen.

Jan Schuijt
11 June 2020

Vriendelijke en zorgvuldige benadering klant. Eten geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
9 June 2020
Annabel
9 June 2020

Altijd lekker. Altijd goed.

Ben
3 June 2020

Prima kwaliteit eten. Goed verzorgd, vers bereid en heerlijk van smaak. Chiang Mai 2 Go Almere Poort is aan te raden als je van lekker eten houd.

Nicola van der Woude
2 June 2020

kun je plastic️ de plastic verpakking recyclen? ♻️ 🙏

Jill
30 May 2020

Altijd heel erg lekker en kwalitatief goed eten. Ook voor de vega(n). Waan je je toch nog een beetje op vakantie in Thailand! Bezorging duurde langer dan normaal, maar dat is begrijpelijk; iedereen wil hiervan genieten. Bedankt en ga zo door!

Wiebe Sikkes
29 May 2020

Vakmensen alles is heerlijk op smaak gebracht & vers gemaakt waar je bij staat het is een echte aanrader !! Hardwerkende mensen met altijd een lach op hun gezicht 👏

Fincken
29 May 2020
Paul
27 May 2020

Heerlijk eten! Even genieten alsof je in Thailand bent. Bedankt Pon!

Shanne
24 May 2020

eten super lekker...lekker op smaak. Optijd super lieve mensen. Had eerste keer besteld, ze waren vergeten om de soep mee te sturen. Heb gebeld en kan de soep gewoon een ander keer gratis ophalen. SUPER LIEF. Zeker voor een herhaling.

Samuels
23 May 2020
Annabel
23 May 2020

Zoals altijd heel erg goed en lekker!

V.B.
19 May 2020

Altijd lekker! Deze keer ook loempia’s besteld met een extra loempia, maar die zat er helaas niet bij.

Safeya Elmahdy
18 May 2020

Altijd heeeeeeeerlijk eten!!!!

patricia
18 May 2020

Het was weer super lekker. Was ook snel kaar.

Suus
16 May 2020

Heerlijk eten, vlot geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nicola van der Woude
11 May 2020

Lekker eten!😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hetty Mahyudin
11 May 2020

Heerlijk gegeten voor een mooie prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martinus
9 May 2020

Alweer de 5e keer bij chiangmai besteld! Eten is heerlijk en bezorging ruim voor de tijdindicatie.

Caroline
5 May 2020

Vergissing bij de bezorging werd na een telefoontje, met veel excuses hersteld. Eten smaakte heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirte
1 May 2020

Het eten hier is altijd heerlijk!! Ook nu weer was de Tom yam** soep heerlijk!! Lekker kruidig en lekker van smaak! De curry's waren ook weer zalig! Makkelijk even via de site bestellen... en dan zelf afhalen. Toen ik binnen kwam stond het net klaar!

Haaz
29 April 2020

Snel bezorgd en super warm! Zoals altijd heerlijk en schoon bereid!

Steffi Horst
27 April 2020

Heerlijk eten, ruime porties, en de dames in de keuken zijn super vriendelijk!

Nicola van der Woude
26 April 2020

Heerlijk eten! Dankjewel 😊

Kishore
24 April 2020

Really good food and excellent delivery. Just an extra note please make your curries bit more creamy and rich if possible.

Melissa Van Wees
23 April 2020

Het was heerlijk! Nogmaals bedankt dat mijn eigen vergissing door jullie is goedgemaakt!

AY
21 April 2020
FriSas
19 April 2020

Lekkere mie, snel en warm bezorgd. Bakjes goed gevuld. Vriendelijke bezorger.

Paul van Rosmalen
12 April 2020

Weer voortreffelijk gegeten.Pad Thai met saté. Goed op temperatuur en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Top!

Raf
12 April 2020

Toppie. Vers, authentiek en smaakvol eten. we halen er nu al 2 jaar. Aardige mensen. De gebakken rijst, de saus met broccoli etc. Elke keer lekker.

Wilma Nieuwelink
10 April 2020

Heerlijk als altijd😋😁

samuels
8 April 2020

Zoals altijd, gewoon top!!! bestel er graag.

Melissa Van Wees
8 April 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Maria Gago da Silva
8 April 2020

Het eten was lekker maar niet heel bijzonder. De viskoekjes waren vettig. De pendang is heel lekker!

Haz
6 April 2020

Smaak is altijd perfect en alles wordt vers bereid! Hele goede service en met passie bereid. Het beste Thais eten die ik ken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicola van der Woude
4 April 2020

Heerlijk eten maar net iets teveel knoflook in de Pad Thai, en kan er minder plastic gebruikt worden voor het eten? Alvast bedankt!

Jasmin
30 March 2020

Het eten is fantastisch en de medewerksters heel aardig! Alleen vandaag al voor de tweede keer het drinken vergeten te bezorgen. Jammer, want het staat wel op de bon. Verder is alles top! Beste Thai eten in Almere!

Jurgen
30 March 2020

Helaas, de Tom Ka soep en de Tom Yam soep zijn wat aan de waterige kant. Dat is overigens de 2e keer nu al. Dat is jammer, want het was echt top

Melissa Van Wees
28 March 2020

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Wouter
21 March 2020

Heerlijk om te bestellen! Aanrader in omgeving Almere Poort! Tip

Ingrid
11 March 2020

Super lekker, authentieke smaken en keurig op tijd bezorgd

Judith
8 March 2020

Altijd heerlijk. Enige minpuntje is dat de laatste twee keer ik in de opmerkingen had gezet om geen paprika in de gerechten te doen. Helaas zat er toch paprika in 1 gerecht.

Lars
6 March 2020

Lekker als altijd!

Wilma Nieuwelink
6 March 2020

Alles weer super lekker zoals gewoonlijk en zo lief dat mevrouw kroepoek meegaf voor mijn kleinzoon😊

Zwolle
4 March 2020

Kwaliteit afgelopen jaren heel goed. U vergat gisteren een gerecht bij mijn afhaalbestelling. Dit kan gebeuren. Ik heb u gebeld en ik zou u mailen maar ik kan het mailadres niet vinden?

Saskia
29 February 2020
Nicola van der Woude
25 January 2020

Heerlijk eten!

Rijs
24 December 2019

Weer heerlijk gegeten!

Gerrit
21 December 2019

Eten was volledig naar wens, heet alsof het direct uit de pan kwam, verse ingrediënten, vriendelijke bezorger etc. Gaan we absoluut nog een volgende keer doen.

van der Woude
14 December 2019

Heerlijk eten en snelle levering.... Dankjewel!!

Zaïra
27 November 2019

Wij bestellen bijna wekelijks hier. Eten is altijd heerlijk, bezorging is snel en altijd vriendelijk. Wij zijn verslaafd. :)

hazzel_eyezz
22 November 2019

bestelde gebakken rijst met kip en garnalen, zaten letterlijk 3 garnalen in, jammer..

Nicola van der Woude
4 November 2019

Prima, Heerlijk eten!

MCO Health
1 November 2019

Om 14:15 via de website besteld, en vervolgens precies op tijd klaar (17:15) om op te halen. Eten was verrukkelijk.

FR
25 October 2019
Gerrit
11 October 2019

Binnen het uur bezorgd, heerlijke curries, absoluut de moeite waard!

Ashmita
1 October 2019

Eten was ruim optijd en bezorger was zo vriendelijk!!! Echt humble en lief. En het eten was heerlijk, aub zo houden!

Xander
30 September 2019

Zeer goed, zoals altijd. Bezorging was erg snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
29 September 2019

Het was weer erg lekker!

Lola
22 September 2019

Zo lekker! Mijn favoriete food van Almere poort.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
22 September 2019

gisteren bij jullie besteld en vermeld niet zo heel pittig, helaas hebben jullie dit denk ik niet gezien want het gerecht was ontzettend pittig! Afgelopen dinsdag had ik dit gerecht namelijk ook besteld met de zelfde opmerking erbij en was het goed gegaan en niet zo pittig .. jammer als je 2 x per week hebt besteld

Nicola van der Woude
10 September 2019

Lekker eten, snel bezorging!

Jurgen
1 September 2019

Overheerlijk weer!

Paul van Rosmalen
24 August 2019

Uitstekende kwaliteit, verse en goede ingrediënten. Heerlijk van smaak. Uiterst vriendelijke bezorging.

Jennifer
16 August 2019
Lars
3 August 2019

Erg lekker eten en aardige en snelle bezorging

Jeffrey So
2 August 2019
Gino
16 July 2019

Bestelling was 20 mimuten te laat en er bleken 2 verkeerde soepen in te zitten. Even gebelt en er werden 2 goede aowpen nagebracht. Daarnaast zat in de pad thai geen tauge terwijl het wel omschreven staat. Wel heel smaakvol eten van goede kwaliteit.

Shakira
13 July 2019

Heerlijk eten!! We hebben echt gesmuld!!

Thomas
29 June 2019

Fantastisch lekker eten. Consequent qua smaak, vlot bezorgd. Dikke aanrader!!

Sakina
7 June 2019

Altijd heerlijk 😋

Salem
29 April 2019

Heerlijk!

Zaïra Versluijs
28 April 2019
PaBa
24 April 2019

Prettig geholpen. Eten is van uitstekende kwaliteit.

LW
24 April 2019

Omdat de Thai in Almere Haven helaas gesloten is, bleek dit de enige Thai die nog bezorgt bij ons. Maar wat een deceptie! De Phad Thai was een plakkerig goedje met garnalen van bedenkelijke kwaliteit, met een hoop gestampte pinda’s eroverheen en verder niets aan groentes. De gebakken rijst met kip was een knoflookbom, misschien om de flauwe smaak van de uitgedroogde kip te verhullen. Doodzonde, 2 bakken eten zo goed als weggegooid. En op ons adres dus blijkbaar geen behoorlijk Thais eten meer mogelijk...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
21 April 2019

Heerlijk van smaak! Alles zag er ook netjes verzorgd uit. En op de bezorging ook niets aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Duinbosstraat
17 April 2019

De gerechten zijn heerlijk van smaak en de bezorging was prima, maar één ster minder omdat de gebakken rijst, waarvoor extra betaald moest worden, gewone witte rijst was. Dan kan je telefonisch ook niet contact krijgen omdat het telefoonnummer constant bezet is.. Verder geweldig

Julia
12 April 2019

Heerlijk vers eten! Onze favoriete Thais eten!

Duinbos
8 April 2019

Alles was tot in de puntjes correct en verzorgd. Het eten zag er heerlijk uit en de smaken verrukkelijk!!! Absoluut voor herhaling vatbaar.

MW
7 April 2019

Levering keurig op tijd, smaak op zich goed alleen ietwat aan de zoute kant naar mijn smaak en dat terwijl ik beslist niet zoutloos eet. Meerprijs gebakken rijst vind ik prijzig. Je krijgt dan wel nog een gratis drankje maar gezien de prijs kun je een vraagteken zetten bij gratis.

Vincent Wouters
2 April 2019

Lekker en warm eten. Vriendelijke en snelle bezorging.

B. Robles
1 April 2019

Altijd goede en vriendelijke service en heerlijk eten, een aaanrader!

Desiree
1 April 2019
Arthur van der Berg
25 March 2019

Prima maaltijd, lekker eten, zeer goede kwaliteit.

Amir
5 March 2019

Altijd heerlijk eten!

Jennifer
3 March 2019

Het eten werd op tijd bezorgd. De pad thai is altijd erg lekker hier! Zeer aan te bevelen.

Jeffrey
1 March 2019

Het eten is er top ! nou moet im zeggen dat ik de laatste keer de viskoekjes wat minder vond. Een beetje weinig smaak. Als ik op de site bestel word me altijd een gratis blikje drinken beloofd maar ik krijg hem nooit :-) Nou overleef ik dat wel hoor maar toch een puntje voor beoordeling.

Paulien Kos
23 February 2019
Jeffrey
13 February 2019

Ik vind het persoonlijk een beetje weinig. De smaak was super goed !

Julia
9 February 2019

Het eten van Chiang Mai is altijd verrukkelijk en vers. Keurige en tijdige bezorging.

Fleur
3 February 2019

Ik vind het eten altijd lekker, maar ik vind de porties erg klein voor de prijs die je betaalt.

Martijn
1 February 2019

Lieve mensen en altijd lekker.

Julia
29 January 2019

Super lekker eten en tijdige bezorging!

Lisa
28 January 2019

Het eten is altijd supervers klaargemaakt en overheerlijk. The place to go for thais food ?