Avaliações de Chiang Mai 2 Go Almere

Avaliações recentes

5.0
Nicole
22 setembro 2022

Heerlijk eten! Dankjewel👍

Karen
3 agosto 2022

Weer heerlijke gerechten. Heel smaakvol!

Joost
31 julho 2022

Heel lekker gegeten!

Marcel van Lint
25 julho 2022

Was snel bezorgd en het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
24 julho 2022

Weer erg lekker eten. Vers bereid en heel goed van smaak. Ook de loempia's waren heerlijk gevuld en perfect gebakken!

Cheryl
21 julho 2022
Nicola van der Woude
14 julho 2022

Heerlijk eten!

Ashwin
12 julho 2022

Heerlijk eten

Rick
12 julho 2022

Het was heerlijk, smakelijk en ruim voldoende! We hebben gesmuld.

Ingrid
11 julho 2022

De curry was waterig. Niet echt een saus Maar de smaak was geweldig!

Nicola
30 junho 2022

Heerlijk! Lekker eten, Dank je wel 😊

Olga
24 junho 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk en vriendelijke bezorging!

leonard frank
24 junho 2022
Ingrid
22 junho 2022

Het eten was heerlijk Alleen vond ik dat het bakje met witte rijst te weinig was voor 2 personen. Maar de gele curry was voortreffelijk

Wiebe Sikkes
19 junho 2022

Complimenten voor het heerlijke eten vanavond

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

leonard frank
14 junho 2022

Heel mooi op tijd en heerlijk

Nicola van der Woude
14 junho 2022

Lekker eten! Dank je wel :)

louis de Rooij
3 junho 2022

Op tijd en zoals altijd uitstekende maaltijd

Achim
28 maio 2022

Wie immer alles Bestens!

Nicola van der Woude
24 maio 2022

Lekker eten!

leonard frank
18 maio 2022
Harry
16 maio 2022

Zeer smakelijk altijd en perfecte service.

Nicola van der Woude
10 maio 2022

Lekker eten! Dankjewel :)

Tika
2 maio 2022

Tijdje niet besteld en nog steeds is het eten heerlijk. Zij hebben vorig keer ook buffet verzorgd en dat was ook top! Tot de volgende keer.

Paul van Rosmalen
25 abril 2022

Goede kwaliteit eten, is top, op tijd klaar en vriendelijke mensen

Frank
24 abril 2022
Nicola van der Woude
14 abril 2022

Lekker eten!

Melanie
9 abril 2022

Altijd lekker!

Gina
24 março 2022

Beste chiang mai, ik bestel altijd eten bij jullie, maar wat ik vandaag geleverd heb gekregen, was ondermaats. Normaal zit de pad phet vol met groente, maar dit keer zat er alleen maar saus met stukjes groente die ik niet herken. Ook waren de noodles helemaal aan elkaar geplakt met bijna geen groente erin, alsof het de laatste restjes waren. Het eten was ook binnen 10 minuten geleverd wat ik al bizar snel vond. Ik heb foto’s gemaakt van het eten en zie graag een reactie tegemoet, want normaal vond ik jullie eten heerlijk, dit ben ik niet gewend van jullie. Groetjes

Samuels
22 março 2022

Top!!! Is super altijd goed en vers.

Aleida
21 março 2022

Eten was heerlijk!! snel en netjes bezorgt!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Costa
20 março 2022

De gerechten zijn heerlijk en bestelling is eenvoudig online te doen. Groot minpuntje was dat het bestelde gerecht - Kent Massaman- veel saus en weinig vlees bevat en dat gold ook voor de pinda's voor dit bedrag is het nogal een dure saus met beetje inhoud en ook nog apart bami of rijst erbij moeten bestellen is niet voordelig als het een hoofdgerecht betreft. Een gemiste kans omdat het zo lekker smaakt!

L van Dijk
8 março 2022

Persoonlijk ben ik groot fan van de groene curry van Chiangmai2go. Bestellen ging snel en goed. Vriendelijke benadering van het personeel bij het ophalen van de bestelling. En bestelling was gereed op het door mij aangegeven tijdstip.

Rishma
22 fevereiro 2022

Eten online besteld en betaald. Toen we bij de zaak aankwamen om de bestelling op te halen bleek de zaak dicht te zijn!!!

leonard frank
21 fevereiro 2022

Ik schreef al een mailtje. We hebben niet kunnen genieten, de zaak was nl dicht. Wel besteld, wel betaald!

Nalini
20 fevereiro 2022

Online besteld vervolgens naar de zaak om de reeds online betaalde bestelling op te halen….is de zaak dicht!

Paul
20 fevereiro 2022

Op tijd bezorgd. Bij de vlees/vis gerechten zit witte rijst, dus hoeft niet extra besteld te worden. Prijs is aan de hoge kant, maar kwaliteit is goed. Lekker pittig! Het is mij niet duidelijk wat het verschil is tussen "Pad mie" van 11.50 en de "Extra - Pad Mie" van 4.50. Pad Pak Kiemouw had 8 garnalen. Koeng yad sai is een soort Pang Sit maar met weinig vulling.

Wendy
11 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten!

Yulan
31 janeiro 2022

Altijd heerlijk!!!

Martin
29 janeiro 2022

Ik bestel hier regelmatig. En het eten is altijd uitstekend. Maar vandaag heb ik voor het eerst eten ontvangen dat niet lekker was. Dit gerecht bestel ik regelmatig en dan betaal ik extra voor wat meer vlees. Vandaag heb ik niet teruggezien waar ik extra voor betaal. Vandaag miste ik de passie,liefde en smaak in het gerecht. Ik hoop dat dit eenmalig was en dat ik de volgende keer , wel.smaak,passie en liefdevol bereid eten krijg .

Kirsten Man
26 janeiro 2022

Heerlijke eten, vriendelijk personeel en bezorging was netjes op tijd. Deze keer was alleen de sateh wat droog

Karen
15 janeiro 2022

Heerlijke gerechten. Erg smaakvol.

Brahim Bouchlarhem
14 janeiro 2022
T Reukers
3 janeiro 2022

Complimenten! Heerlijk van smaak de soepen, de fried rice en masaman. Ik haal het graag zelf op…de medewerkers zijn aardig en attent. Aanbeveling!

Anneke
30 dezembro 2021

Zoals altijd zeer tevreden. Smakelijk eten en op tijd bezorgd

Rinayla Josepha
28 dezembro 2021

Alles wat ik bestel is altijd heerlijk en kakelvers. Het enige puntje van kritiek dat ik heb, is dat wat je ervoor betaald er wel wat meer vlees in mag zitten. Maar dat is dan ook echt het enige.... want ik geniet elke keer weer intens van het eten!!!!!

Pat
26 dezembro 2021
Eddy Reversma
21 dezembro 2021
Paula
20 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Goed op temperatuur en lekker van smaak. De hoeveelheid was goed Wij bestellen hier zeker nog een keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruben
19 dezembro 2021

Zoals altijd heerlijk, snelle levering, super warm en vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

l Frank
14 dezembro 2021

Wederom complimenten

Ina
5 dezembro 2021

Het eten bij Chang mai to go is geweldig. Heerlijke kruiden. Je proeft het eten zoals ik Thailand wordt geserveerd. De mensen die er werken zijn ook heel vriendelijk en gastvrij. Echte aanrader.

E. Meijer
1 dezembro 2021

Bezorger kon mijn adres niet vinden. Belde mij, maar sprak alleen gebrekkig Engels. Een half uur later werd het dan eindelijk geleverd, nadat ik naar het centrale nummer van Chiang Mai belde om te vragen waar de bezorger bleef. De bestelling was helaas lauw bij aankomst. Jammer.

Rinayla Josepha
29 novembro 2021

Altijd snel,lekker en vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicola van der Woude
23 novembro 2021

Excellent. Lekker

leonard frank
20 novembro 2021

alles perfect

Xanthe
15 novembro 2021

Heerlijk eten en de bezorging was supersnel.

m. aanonsen
8 novembro 2021

prima in orde

Milly
4 novembro 2021

De viskoekjes waren heerlijk. De gewokte groenten mogen iets gaarder zijn maar de smaak was uitstekend. We komen zeker terug.

Remy
30 outubro 2021

Top!

A. Noniem
26 outubro 2021
Angel
15 outubro 2021

Weer heerlijk gegeten. Vers en smaakvolle maaltijden. Altjjd goede service. Op tijd bezorgd door de dame die zelf kookt. Met haar schort nog aan stond ze voor de deur. Viskoekjes zijn top. We halen/bestelllen graag bij Chang Mai.

Jan Lans
11 outubro 2021

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. Frank
10 outubro 2021
Mano
8 outubro 2021

Was heerlijk. Woon pas in Poort en nog nooit besteld. Ga zeker meer van het menu proberen

T**k
4 outubro 2021

zoals altijd eten was het weer goed en op tijd geleverd. In het verleden hebben zij ook voor ons buffet gezorgd en dat was top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bob
27 setembro 2021

Lekker, op tijd en betaalbaar

Monique
25 setembro 2021

Heel veel smaak en goede porties.

Ingrid
21 setembro 2021

Top eten en service

Nicola van der Woude
19 setembro 2021

Lekker eten! Dankjewel 🙏

Irshaad
9 setembro 2021

Voor het eerst besteld na goede reacties gelezen te hebben. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van levering en werd op tijd bezorgd. Eten was verrassend lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Tip voor bij de fried rice: mag iets krachtiger/kruidiger, nu kwam het in de buurt van witte rijst. En de prik nam pla (vissaus met chili) ontbrak. Hoort er volgens mij bij en zou het voor mij wat lekkerder hebben gemaakt.

Nicola van der Woude
3 setembro 2021

Really disappointed. Overcharged for order. No refund given as promised.

Marta
2 setembro 2021

All tasty and great as always but it was the second time I have ordered Tom Yam with shrimps but received it with chicken :)

E. Dekker
31 agosto 2021

Ik heb verschillende Thaise restaurants in Almere geprobeerd maar blijf terugkomen bij de authentieke smaken van Chiang Mai. Niet altijd goedkoop en soms herinneren aan de juiste hoeveelheid in een bakje maar overheerlijke gerechten.

Karin
27 agosto 2021

Wij vonden het niet lekker; de curry was erg waterig en dun en niet beetje romig en gebonden. Ook erg weinig smaak en geen vulling. Mie was ook niet lekker en kroepoek zat er niet bij. Niet voor herhaling vatbaar helaas

Haas
26 agosto 2021
House
23 agosto 2021
Marjan
14 agosto 2021

Heerlijk, vers en vriendelijk!! Aanrader!

Bowi
8 agosto 2021

Aroy maak ma heel erg lekker en vlotte service bedankt! Echt Thais eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruben
8 agosto 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd! Mooie porties, warm en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbert
20 julho 2021

Klaar wanneer beloofd en goed eten als altijd!

Nicola van der Woude
13 julho 2021

Prima lekker eten & bezorging!

Fincken
11 julho 2021
Sylvana Harting
2 julho 2021

Mijn bestelling was helaas niet kompleet! U bent 1x Koeng had sai vergeten bij mijn bestelling. Kunt u deze alsnog bezorgen op Dionysusstraat 15 alstublieft?

Marieke Anker
18 junho 2021

Ik heb de bestelling nooit gekregen noch is er contact met mij opgenomen waarom dit zo was. Toch is er geld afgeschreven van mijn rekening. Een hele rare gang van zaken. Ik verwacht dat jullie dit onmiddellijk recht gaan zetten.

Marth
17 junho 2021

Geen ster waardig! Bestelling geplaatst, gewacht, gebeld en niets ontvangen of een reactie!!! Naar toe gereden, bleken ze gewoon dicht te zijn.

Yvonne
17 junho 2021

Besteld en betaald om 18 uur inmiddels 21:24 uur nog niets ontvangen. Maar langsgereden, zijn jullie op vakantie. Is jullie gegund maar wel handig wanneer jullie dat vermelden op de website en de bestelmodule uitzetten 😓 Ik hoor jullie wel op de 26e

Magda
14 junho 2021
P. Zweers
13 junho 2021

Eten was lekker van smaak. Wel een kleine vergissing, hadden een keng peth gekregen i.p.v. een pad peth. Volgende keer de pad peth dan maar proberen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiebe Sikkes
5 junho 2021

Uitstekend wederom beste Thai in de omgeving ga zo door beste mensen

l. frank
2 junho 2021

geweldig eten en precies op de afgesproken tijd gebracht. Bravo.

Johanna
31 maio 2021
Renate
29 maio 2021

Echt super lekker gegeten! Zo veel smaak en verse producten. Echt top!

Bas
28 maio 2021

Heerlijk eten! We werden keurig gebeld wanneer het bezorgd zou worden, waar vind je nog zulke service? Aanrader voor iedereen

Birgit
27 maio 2021

Altijd top, vers bereid en super lekker!

Suus
23 maio 2021

Heerlijk eten! De bestelling werd onverwacht snel geleverd: volgens een mailtje zou het nog een uur duren, maar al binnen een half uur werd er aangebeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Marja
22 maio 2021

Altijd heerlijke thaise curries en altijd volgens afspraak bezorgd

V. B.
5 maio 2021

Heerlijke smaken; ik vond wat te weinig groente in de gerechten.

Ton van Hugtewn
1 maio 2021

prima maaltijd super lekker,

Haaz
30 abril 2021

Geweldig eten, heerlijke smaak en vers bereid door lieve dames die werken met hun hart!

N. van der Woude
29 abril 2021

Lekker, bedankt!

N. v Willigenburg
27 abril 2021

Toppertjes!

Marta
26 abril 2021

Zoals gewend was alles top! Heerlijk eten en vriendelijke bezorging.

Marja
26 abril 2021

Heerlijk eten en goede bezorging!

Marja
26 abril 2021

Super lekker!

Sandeep
17 abril 2021

Het eten was uitstekend. De bezorger had de pinaparaat vergeten. Het kost mij wat tijd om contant geld te zoeken. En dan had hij wat weinig wisselgeld bij. Maar het maaltijd was erg lekker.

Linda
17 abril 2021

Lekker eten en een lieve bezorgster, eerlijk over de bezorgtijd, eten kwam toch sneller!

Sikkes
13 abril 2021

Uitstekend

Christien
9 abril 2021

Sneller dan aangekondigd, wat in ons geval fijn was en lekker eten

Sanny
7 abril 2021
Bas Sneijder
3 abril 2021

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Persoonlijk en op tijd bezorgd. Een aanrader voor als je echt authentiek wil eten

Eala Pierens
3 abril 2021
Wiebe Sikkes
22 março 2021

Heerlijk op smaak ! Ga zo door lieve mensen.!

Yasemin kocak
21 março 2021

Heerlijk eten, altijd netjes op tijd. Echt met plezier bestel ik hier jaren!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicola van der Woude
20 março 2021

Erg lekker! Bedankt🙏

Dré
19 março 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen raar dat ik verplicht 5 cent extra betaal voor een plastic tasje, terwijl ik alles netjes een duurzame papieren tas meekrijg.

Richard
14 março 2021

Eten smaakte goed, zoals ik verwachtte, precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank van Ankeren
13 março 2021

Heerlijk eten en ruime porties

Pauline
9 março 2021

Altijd lekker, lieve mensen, super service!

Van Kampen
6 março 2021

De gebakken rijst en de Pad Phet waren heerlijk. Helaas vonden we allebei de soep niet lekker. Vond het meer een dun sausje ga er vanavond een gerecht mee maken met rijst en groenten en kip.

Frans
3 março 2021

Heerlijk gegeten van topgerechten en lekker snel bezorgd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiebe Sikkes
2 março 2021

Uitstekend eten Smaken perfect

Cindy
20 fevereiro 2021

Op tijd bezorgd en lekker.

Lars
19 fevereiro 2021

Lekker als altijd!

Ruben
16 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, zelfs met allergie! Super snelle bezorging, mooie porties en lekker warm!

Quinty
15 fevereiro 2021

Het was weer super !! wij zijn vaste klanten!

S.
12 fevereiro 2021
Querijn van Gennep
5 fevereiro 2021

Was weer heerlijk!

Ben
1 fevereiro 2021

De gerechten waren vers bereid en weer heerlijk van smaak! Ook een zeer vriendelijke vaste bezorger. Perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiebe Sikkes
31 janeiro 2021

Uitstekend eten wederom !

Julie
28 janeiro 2021

Wij hebben onze bestelling nooit ontvangen!! Ook telefonisch niet te bereiken en is er zelf geen contact met ons opgenomen! Om 19u17 besteld, 20u13 bericht ontvangen dat het onderweg was en nooit eten gezien! Hele avond verpest, en bedankt! Wij waren de hele avond thuis die daar ligt het zeker niet aan. Bestel hier iig nooit meer en hopelijk morgen telefonisch wel bereikbaar.

Romy
25 janeiro 2021

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

Yasemin Kocak
19 janeiro 2021

Echt elke keer ben ik meer dan tevreden als ik eten afhaal bij deze mvr. Ze kookt met passie & liefde. Heeeerlijk is het eten! Dikke aanrader

maria
17 janeiro 2021

top bedrijf, heerlijk eten zoals altijd.

Louise
11 janeiro 2021

Lekker gegeten. Goede hoeveelheid. In / bij de rode curry had wel wat groente gemogen. Verder zeker voor herhaling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martinus
9 janeiro 2021

Lekker, snel en betaalbaar

L.Frank
7 janeiro 2021

Voor de 3e keer, misschien wel vaker: heerlijk eten, echt goed gemaakt en onberispelijk op tijd afgeleverd. Bravo

Saskia
7 janeiro 2021

Altijd lekker eten!

Wiebe Sikkes
5 janeiro 2021

Uitstekend !

Dusa
5 janeiro 2021

We hebben heerlijk gegeten, zoals gebruikelijk!

A.
4 janeiro 2021

Gewoon goed👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Bart
3 janeiro 2020

Twee gerechten besteld. 1x zoetzuur en 1x.rode curry. Heel verschillende gerechten maar ze leken bij Chiang Mai erg veel op elkaar. Nagenoeg dezelfde ingrediënten. Bloemkool, courgette en ananas. Weinig gekruid. Vrij waterige dunne saus. Er zijn veel betere Thaise restaurants. Wij komen hier niet meer.

Brenda
29 dezembro 2020

Heerlijk! Zoals altijd!

Fer
28 dezembro 2020

Echt niet lekker gegeten. Ik bestel gebakken rijst en krijg witte rijst met een kleurtje erdoor heen. Ik heb echt vaker Thais gebakken rijst gegeten en dit was het zeker niet!! Jammer, want het eten is allemaal weggegooid en zat erna alsnog met honger.

Cheryl
27 dezembro 2020

Rijst was niet helemaal goed gaar

Stella
26 dezembro 2020

Alles was super lekker !!!!!

Dot
26 dezembro 2020
Sharon angel
15 dezembro 2020

Het eten was heerlijk, wat ook super lekker was , was de mango sticky rice. Zeker voor herhaling vatbaar

Alicia
14 dezembro 2020

Heerlijk eten

Hetty
14 dezembro 2020

Eten was heerlijk en ook precies op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mila
13 dezembro 2020

Altijd lekker vers

Marjes Benoist
13 dezembro 2020

Verrassend lekker gegeten vonden alle tafelgenoten. We gaan snel weer bestellen bij Chiang Mai 2 Go, want we willen alles proeven wat zij maken!

Pip van Dam
12 dezembro 2020

Eten was heel lekker maar de maaltijdsalade was erg weinig voor het bedrag van €13,50

L. Frank
12 dezembro 2020

Het eten was voortreffelijk, rijk van smaak

William
8 dezembro 2020

Helaas heeft het eten weinig met Thailand te maken.

Sandra
8 dezembro 2020

Lekker eten. Snelle lever

Amalia
30 novembro 2020

Verrukkelijk was het eten en super snel bezorgd!

Shakira
26 novembro 2020

Was heerlijk! Zoals ik gewend ben van jullie.

Samuels
25 novembro 2020

Altijd goed, erg lekker allemaal.

Dennie
22 novembro 2020

Heerlijk, zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olga
22 novembro 2020
Bert Schmitz
22 novembro 2020

Eten erg goed helaas ondanks de tijdsafspraak 20 minuten moeten wachten maar was het wel waard komen zeker terug

Robin
20 novembro 2020

Altijd een heerlijke curry!

Ed Reversma
15 novembro 2020

5 sterren zeer goede kwaliteit en redelijk op tijd. Aanrader 5 sterren

Rick Hendriks
14 novembro 2020

Vandaag voor het eerst eten besteld bij deze zaak. Was echt heerlijk!! En netjes op tijd zoals afgesproken. Keurige service, heerlijk eten.

Jeroen
10 novembro 2020

Dinsdagavond om half acht besteld. Supersnelle bezorging (afstand is overigens slechts 300 meter). Eten meer dan redelijke kwaliteit.

Duinbosstraat
9 novembro 2020

Het was weer heerlijk!!!! Kop Kun Karp 😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjan
7 novembro 2020

Bezorging netjes, vriendelijk en snel en heerlijk gegeten!

L van Dijk
2 novembro 2020

Fantastisch eten , wij bestellen hier graag ! Onze favoriet de groene curry, goede smaak en heerlijk pittig.

Bos
2 novembro 2020

Super lekker gegeten. Alles wordt vers bereid. Vanuit Tussen de Vaarten bij Chiang Mai 2 Go afgehaald en was nog goed warm bij thuiskomst.

Bianca
2 novembro 2020
S. De Jong
26 outubro 2020
Haitsma
18 outubro 2020

Bijzonder lekker. Het wachten waard.

Ingrid
15 outubro 2020

Was weer top!

Van Kampen
15 outubro 2020

Met 1 woord: HEERLIJK!

Anja en Frans
20 setembro 2020

Heerlijk eten, echt Thais en mooi op tijd. Een aanrader met dik 5 sterren!

Edg
20 setembro 2020

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
20 setembro 2020

Eten is altijd goed. Niet de goedkoopste maar je krijgt daarentegen altijd kwaliteit voor je geld. Bedankt Chiang Mai voor al het lekkere eten afgelopen jaren. Ga zo door!

Anoniem
18 setembro 2020

Altijd lekker. Snelle bezorging

jeffrey Bakker
4 setembro 2020

Ik laat regelmatig eten van Chiang May komen en altijd lekker. Deze keer had ik Pad Prik en deze vond ik teleur stellend. Heel waterig en weinig smaak. Volgende keer weer een ander gerecht :-) De Tom Yam was weer geweldig.

Ferdy
31 agosto 2020

Weer heerlijk gegeten.

Linda
24 agosto 2020

Zeer smaakvol eten, een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pauline
23 agosto 2020

90% van alle keren dat we bestellen bij ChiangMai to go is het eten erg lekker en snelle bezorging, net zoals vandaag!

Ingrid
8 agosto 2020
Amanda van Wijk
3 agosto 2020

Ouderwets lekker gegeten! Alleen zat de extra bestelde satesaus helaas niet bij de bestelling.

Safeya Elmahdy
3 agosto 2020

Het eten is altijd heerlijk ❤️!!

Mariska Wimmers
30 julho 2020

Was kwartier later zonder bericht bezorgd , wel prima verder maar ben tegenwoordig zo gewend op hoogte te blijven dat berichtje op prijs wordt gesteld. Heerlijk gegeten

Stuart
23 julho 2020

Prima kwaliteit en héérlijke gerechten. Snelle levering.

Mandy
21 julho 2020

Super lekker en op tijd geleverd!

Alex C
21 julho 2020

Lekker eten, ben fan van het na gerecht bananen soep

Naomi
14 julho 2020
Alex C
7 julho 2020

Erg lekker eten , ben erg een fan van zoete toetje van banaan met Coco’s soep! Heerlijk

Nicola van der Woude
6 julho 2020

Pad Thai met Gambas - paar gambas zit er in (4). Voor de rest lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jill
5 julho 2020

Besteld voor een klein feestje; iedereen laaiend enthousiast! Bedankt weer voor jullie heerlijk stukje Thailand

Floor
4 julho 2020

Erg lekker eten en de bestelling was meer dan op tijd :)

Ben
2 julho 2020

Heerlijk eten en super bezorging! Ik ben zeer tevreden over Chiang Mai 2 Go Almere Poort!

Anoniem
30 junho 2020

Zeer goede kwaliteit en altijd netjes bezorgd

Peter
26 junho 2020

Heerlijk

Shakira
25 junho 2020

Was heerlijk!

Renate
20 junho 2020

Heerlijk eten, en sneller bezorgd dan verwacht. Veel keus en lekker vers!

Sakina
12 junho 2020

Al jaren vast klant altijd lekker en op tijd met de leveringen. Wordt alleen beter. Hetbeteb is heerlijk

MW
11 junho 2020

Lekker gegeten, gerechten heerlijk op smaak. Zal zeker nog eens bij ze bestellen.

Jan Schuijt
11 junho 2020

Vriendelijke en zorgvuldige benadering klant. Eten geweldig!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
9 junho 2020
Annabel
9 junho 2020

Altijd lekker. Altijd goed.

Ben
3 junho 2020

Prima kwaliteit eten. Goed verzorgd, vers bereid en heerlijk van smaak. Chiang Mai 2 Go Almere Poort is aan te raden als je van lekker eten houd.

Nicola van der Woude
2 junho 2020

kun je plastic️ de plastic verpakking recyclen? ♻️ 🙏

Jill
30 maio 2020

Altijd heel erg lekker en kwalitatief goed eten. Ook voor de vega(n). Waan je je toch nog een beetje op vakantie in Thailand! Bezorging duurde langer dan normaal, maar dat is begrijpelijk; iedereen wil hiervan genieten. Bedankt en ga zo door!

Wiebe Sikkes
29 maio 2020

Vakmensen alles is heerlijk op smaak gebracht & vers gemaakt waar je bij staat het is een echte aanrader !! Hardwerkende mensen met altijd een lach op hun gezicht 👏

Fincken
29 maio 2020
Paul
27 maio 2020

Heerlijk eten! Even genieten alsof je in Thailand bent. Bedankt Pon!

Shanne
24 maio 2020

eten super lekker...lekker op smaak. Optijd super lieve mensen. Had eerste keer besteld, ze waren vergeten om de soep mee te sturen. Heb gebeld en kan de soep gewoon een ander keer gratis ophalen. SUPER LIEF. Zeker voor een herhaling.

Samuels
23 maio 2020
Annabel
23 maio 2020

Zoals altijd heel erg goed en lekker!

V.B.
19 maio 2020

Altijd lekker! Deze keer ook loempia’s besteld met een extra loempia, maar die zat er helaas niet bij.

Safeya Elmahdy
18 maio 2020

Altijd heeeeeeeerlijk eten!!!!

patricia
18 maio 2020

Het was weer super lekker. Was ook snel kaar.

Suus
16 maio 2020

Heerlijk eten, vlot geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nicola van der Woude
11 maio 2020

Lekker eten!😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty Mahyudin
11 maio 2020

Heerlijk gegeten voor een mooie prijs

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martinus
9 maio 2020

Alweer de 5e keer bij chiangmai besteld! Eten is heerlijk en bezorging ruim voor de tijdindicatie.

Caroline
5 maio 2020

Vergissing bij de bezorging werd na een telefoontje, met veel excuses hersteld. Eten smaakte heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirte
1 maio 2020

Het eten hier is altijd heerlijk!! Ook nu weer was de Tom yam** soep heerlijk!! Lekker kruidig en lekker van smaak! De curry's waren ook weer zalig! Makkelijk even via de site bestellen... en dan zelf afhalen. Toen ik binnen kwam stond het net klaar!

Haaz
29 abril 2020

Snel bezorgd en super warm! Zoals altijd heerlijk en schoon bereid!

Steffi Horst
27 abril 2020

Heerlijk eten, ruime porties, en de dames in de keuken zijn super vriendelijk!

Nicola van der Woude
26 abril 2020

Heerlijk eten! Dankjewel 😊

Kishore
24 abril 2020

Really good food and excellent delivery. Just an extra note please make your curries bit more creamy and rich if possible.

Melissa Van Wees
23 abril 2020

Het was heerlijk! Nogmaals bedankt dat mijn eigen vergissing door jullie is goedgemaakt!

AY
21 abril 2020
FriSas
19 abril 2020

Lekkere mie, snel en warm bezorgd. Bakjes goed gevuld. Vriendelijke bezorger.

Paul van Rosmalen
12 abril 2020

Weer voortreffelijk gegeten.Pad Thai met saté. Goed op temperatuur en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Top!

Raf
12 abril 2020

Toppie. Vers, authentiek en smaakvol eten. we halen er nu al 2 jaar. Aardige mensen. De gebakken rijst, de saus met broccoli etc. Elke keer lekker.

Wilma Nieuwelink
10 abril 2020

Heerlijk als altijd😋😁

samuels
8 abril 2020

Zoals altijd, gewoon top!!! bestel er graag.

Melissa Van Wees
8 abril 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Maria Gago da Silva
8 abril 2020

Het eten was lekker maar niet heel bijzonder. De viskoekjes waren vettig. De pendang is heel lekker!

Haz
6 abril 2020

Smaak is altijd perfect en alles wordt vers bereid! Hele goede service en met passie bereid. Het beste Thais eten die ik ken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicola van der Woude
4 abril 2020

Heerlijk eten maar net iets teveel knoflook in de Pad Thai, en kan er minder plastic gebruikt worden voor het eten? Alvast bedankt!

Jasmin
30 março 2020

Het eten is fantastisch en de medewerksters heel aardig! Alleen vandaag al voor de tweede keer het drinken vergeten te bezorgen. Jammer, want het staat wel op de bon. Verder is alles top! Beste Thai eten in Almere!

Jurgen
30 março 2020

Helaas, de Tom Ka soep en de Tom Yam soep zijn wat aan de waterige kant. Dat is overigens de 2e keer nu al. Dat is jammer, want het was echt top

Melissa Van Wees
28 março 2020

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Wouter
21 março 2020

Heerlijk om te bestellen! Aanrader in omgeving Almere Poort! Tip

Ingrid
11 março 2020

Super lekker, authentieke smaken en keurig op tijd bezorgd

Judith
8 março 2020

Altijd heerlijk. Enige minpuntje is dat de laatste twee keer ik in de opmerkingen had gezet om geen paprika in de gerechten te doen. Helaas zat er toch paprika in 1 gerecht.

Lars
6 março 2020

Lekker als altijd!

Wilma Nieuwelink
6 março 2020

Alles weer super lekker zoals gewoonlijk en zo lief dat mevrouw kroepoek meegaf voor mijn kleinzoon😊

Zwolle
4 março 2020

Kwaliteit afgelopen jaren heel goed. U vergat gisteren een gerecht bij mijn afhaalbestelling. Dit kan gebeuren. Ik heb u gebeld en ik zou u mailen maar ik kan het mailadres niet vinden?

Saskia
29 fevereiro 2020
Nicola van der Woude
25 janeiro 2020

Heerlijk eten!

Rijs
24 dezembro 2019

Weer heerlijk gegeten!

Gerrit
21 dezembro 2019

Eten was volledig naar wens, heet alsof het direct uit de pan kwam, verse ingrediënten, vriendelijke bezorger etc. Gaan we absoluut nog een volgende keer doen.

van der Woude
14 dezembro 2019

Heerlijk eten en snelle levering.... Dankjewel!!

Zaïra
27 novembro 2019

Wij bestellen bijna wekelijks hier. Eten is altijd heerlijk, bezorging is snel en altijd vriendelijk. Wij zijn verslaafd. :)

hazzel_eyezz
22 novembro 2019

bestelde gebakken rijst met kip en garnalen, zaten letterlijk 3 garnalen in, jammer..

Nicola van der Woude
4 novembro 2019

Prima, Heerlijk eten!

MCO Health
1 novembro 2019

Om 14:15 via de website besteld, en vervolgens precies op tijd klaar (17:15) om op te halen. Eten was verrukkelijk.

FR
25 outubro 2019
Gerrit
11 outubro 2019

Binnen het uur bezorgd, heerlijke curries, absoluut de moeite waard!

Ashmita
1 outubro 2019

Eten was ruim optijd en bezorger was zo vriendelijk!!! Echt humble en lief. En het eten was heerlijk, aub zo houden!

Xander
30 setembro 2019

Zeer goed, zoals altijd. Bezorging was erg snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lars
29 setembro 2019

Het was weer erg lekker!

Lola
22 setembro 2019

Zo lekker! Mijn favoriete food van Almere poort.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce
22 setembro 2019

gisteren bij jullie besteld en vermeld niet zo heel pittig, helaas hebben jullie dit denk ik niet gezien want het gerecht was ontzettend pittig! Afgelopen dinsdag had ik dit gerecht namelijk ook besteld met de zelfde opmerking erbij en was het goed gegaan en niet zo pittig .. jammer als je 2 x per week hebt besteld

Nicola van der Woude
10 setembro 2019

Lekker eten, snel bezorging!

Jurgen
1 setembro 2019

Overheerlijk weer!

Paul van Rosmalen
24 agosto 2019

Uitstekende kwaliteit, verse en goede ingrediënten. Heerlijk van smaak. Uiterst vriendelijke bezorging.

Jennifer
16 agosto 2019
Lars
3 agosto 2019

Erg lekker eten en aardige en snelle bezorging

Jeffrey So
2 agosto 2019
Gino
16 julho 2019

Bestelling was 20 mimuten te laat en er bleken 2 verkeerde soepen in te zitten. Even gebelt en er werden 2 goede aowpen nagebracht. Daarnaast zat in de pad thai geen tauge terwijl het wel omschreven staat. Wel heel smaakvol eten van goede kwaliteit.

Shakira
13 julho 2019

Heerlijk eten!! We hebben echt gesmuld!!

Thomas
29 junho 2019

Fantastisch lekker eten. Consequent qua smaak, vlot bezorgd. Dikke aanrader!!

Sakina
7 junho 2019

Altijd heerlijk 😋

Salem
29 abril 2019

Heerlijk!

Zaïra Versluijs
28 abril 2019
PaBa
24 abril 2019

Prettig geholpen. Eten is van uitstekende kwaliteit.

LW
24 abril 2019

Omdat de Thai in Almere Haven helaas gesloten is, bleek dit de enige Thai die nog bezorgt bij ons. Maar wat een deceptie! De Phad Thai was een plakkerig goedje met garnalen van bedenkelijke kwaliteit, met een hoop gestampte pinda’s eroverheen en verder niets aan groentes. De gebakken rijst met kip was een knoflookbom, misschien om de flauwe smaak van de uitgedroogde kip te verhullen. Doodzonde, 2 bakken eten zo goed als weggegooid. En op ons adres dus blijkbaar geen behoorlijk Thais eten meer mogelijk...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
21 abril 2019

Heerlijk van smaak! Alles zag er ook netjes verzorgd uit. En op de bezorging ook niets aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Duinbosstraat
17 abril 2019

De gerechten zijn heerlijk van smaak en de bezorging was prima, maar één ster minder omdat de gebakken rijst, waarvoor extra betaald moest worden, gewone witte rijst was. Dan kan je telefonisch ook niet contact krijgen omdat het telefoonnummer constant bezet is.. Verder geweldig

Julia
12 abril 2019

Heerlijk vers eten! Onze favoriete Thais eten!

Duinbos
8 abril 2019

Alles was tot in de puntjes correct en verzorgd. Het eten zag er heerlijk uit en de smaken verrukkelijk!!! Absoluut voor herhaling vatbaar.

MW
7 abril 2019

Levering keurig op tijd, smaak op zich goed alleen ietwat aan de zoute kant naar mijn smaak en dat terwijl ik beslist niet zoutloos eet. Meerprijs gebakken rijst vind ik prijzig. Je krijgt dan wel nog een gratis drankje maar gezien de prijs kun je een vraagteken zetten bij gratis.

Vincent Wouters
2 abril 2019

Lekker en warm eten. Vriendelijke en snelle bezorging.

B. Robles
1 abril 2019

Altijd goede en vriendelijke service en heerlijk eten, een aaanrader!

Desiree
1 abril 2019
Arthur van der Berg
25 março 2019

Prima maaltijd, lekker eten, zeer goede kwaliteit.

Amir
5 março 2019

Altijd heerlijk eten!

Jennifer
3 março 2019

Het eten werd op tijd bezorgd. De pad thai is altijd erg lekker hier! Zeer aan te bevelen.

Jeffrey
1 março 2019

Het eten is er top ! nou moet im zeggen dat ik de laatste keer de viskoekjes wat minder vond. Een beetje weinig smaak. Als ik op de site bestel word me altijd een gratis blikje drinken beloofd maar ik krijg hem nooit :-) Nou overleef ik dat wel hoor maar toch een puntje voor beoordeling.

Paulien Kos
23 fevereiro 2019
Jeffrey
13 fevereiro 2019

Ik vind het persoonlijk een beetje weinig. De smaak was super goed !

Julia
9 fevereiro 2019

Het eten van Chiang Mai is altijd verrukkelijk en vers. Keurige en tijdige bezorging.

Fleur
3 fevereiro 2019

Ik vind het eten altijd lekker, maar ik vind de porties erg klein voor de prijs die je betaalt.

Martijn
1 fevereiro 2019

Lieve mensen en altijd lekker.

Julia
29 janeiro 2019

Super lekker eten en tijdige bezorging!